Hlas vytvára nový front proti PS a SaS. Prekážajú mu Bratislavčania v parlamente

eva8
22. okt 2024

?
Hlas vytvára nový front proti PS a SaS. Prekážajú mu Bratislavčania v parlamente
Nový volebný systém od Hlasu by bol v prospech Smeru.
https://domov.sme.sk/c/23400548/hlas-vytvara-no...

lenkasarka
22. okt 2024

@eva8 a čo si čakala,že v koho prospech bude?

sevrin
22. okt 2024

Mafia rozťahuje chápadlá po celom fronte.

A ešte velice idú zostavovať tím na prešetrenie riadenie pandémie.

Mal by sa zostaviť tím na prešetrenie riadenia štátu v rokoch 2013-2019, keď sme podľa Fica údajne žili najlepšie ekonomické roky v histórii Slovenska. Zvláštne je, že ani raz sme neskončili v prebytku, tak potom kam celé tie roky mizli peniaze? Jeden novinár začal o tom písať a skončil s guľkou v hlave.

fido69
22. okt 2024

Jeden volebný obvod zaviedol Mečiar v roku 1997. Vtedy politici lamentovali aké je to nedemokratické a promečiarovské, ale neskôr už nikto nemal chuť a vôľu to zmeniť. Teraz keď sa to hodí do karát Smero-Hlasu, tak sa ide na to.
Všetko má svoje výhody a nevýhody. Možno politika konečne nebude len čierno-biela. Aj keď ja som už nad Slovenkom zlomil palicu.

gab1sol
22. okt 2024

@eva8 ja to vnímam tak, že si chcú len upevniť moc. Krásny príklad je pán prezident - dlhodobo žije v BA, ale TP má v BB. To už nevadí? Parlament máme v BA, preto sa tu sústreďuje najviac politikov.

lienka.7
22. okt 2024

@eva8 mne oveľa viac vadi to, ze páni poslanci majú v BA nakúpené nehnuteľnosti a veselo si tu žijú, ale preto aby mohli poberat rôzne príspevky a príplatky si ucelovo uvádzajú, že sú mimo bratislavskí samozrejme. Tusim je to okolo 500€, co si prilepsuju mesacne k svojmu "ubohemu" platu. A je jedno ci sú z koalície alebo opozície.

beataxxx
22. okt 2024

Ja vôbec nechápem, ako to myslia …….Kto je vlastne Bratislavčan? Musí to byt rodený Bratislavčan, aj jeho rodičia rodení Bratislavčania, alebo stačí , že ma trvale bydlisko v Bratislave a je Bratislavčan? Pretože väčšina poslancov ma v Bratislave trvale bydlisko, tak idú robiť kampaň sami proti sebe?

marsmykkok
22. okt 2024

tiež to nechápem, však v Bratislave žije aj tak minimálne polka nebratislavčanov čo tam prišli za prácou, proste ak je niekto schopnejší, nebude v Rimavskej Sobote na úrade práce alebo v lese píliť drevo, ale ide pracovať do Bratislavy hoci pochádza z Rimavskej Soboty. A povedzme si úprimne, Slovač myslí hlavne na seba a tak to je aj v parlamente, každému pôjde o svoje blaho a aby sa mal dobre, nie o region kde býva alebo skade pochádza.

veklipo
22. okt 2024

Ludia z Ocovej mu neprekazaju?

tetapetra
22. okt 2024

@eva8 za mňa to nemá ani hlavu ani pätu. Keď sa pýtali Majerskeho,či máš mať potom TP v kraji za ktorý kandidujes, tak už krútil. Kto je vlastne z Ba? A o čo im ide? Veď hlas a smer volil celý východ.

basska_b
22. okt 2024

Tak ale ono je to logicke, ze poslanec NRSR sa prestahuje do BA, byva tu a z praktickych dovodov tu ma aj trvaly pobyt. To len Pelle a Fico maju TP u mamy, zas pre nich z im vyhovujucich praktickych dovodov. Sak kto z nas je korenny Bratislavcan, co aj vsetci stari rodicia sa narodili v BA? Nikto... kazdy sme odniekade, mame vazby na konkretny region. Mali by sa volit osobnosti, nie nasilu niekto len zato, ze je z nasej "župy".

paradajkova
22. okt 2024

Zas iba nalepkovanie na oblbnutie ludi, aby si lahsie presadili zmeny co im vyhovuju. Ako keby oni neboli Bratislavcania. Taky Pellegrini pride do BB na kavu, na svoju chatu a ide naspat do BA. Tvaria sa ako keby v tych regionoch zili alebo co. Ked tam budu mat obvodneho lekara, statneho zubara, deti im tam budu chodit do statnych skolok, potom nech hovoria pani z Hlasu, ze niesu Bratislavcania.

jednoduchomaria89
22. okt 2024

Neviem ako presne to chcu zmenit , predpokladam , ze nebude to na pocet hlasov ako doteraz , ale na vyhry v jednotlivych regionoch , takze sme v …. , smear vyhral skoro vsade okrem ba/ke , aka BA rozhoduje Panajana, premier topolcany , Sutaj budkovce , prezident BB , Tomas michalovce , sakova nitra Tusim , Danko revuca , Rasi Kosice , huliak ocova

victoriab
22. okt 2024

@eva8 kedy sa uz tieto chujoviny skoncia. Stat nam pada na hlavu a my ako obcania drzime hubu a krok. Sialene.

princkrason
22. okt 2024

ja nechapem preco ludia drukuju politikom a je jedno co volici hlasosmeru ,alebo opozicie..
vsak politici nam maju sluzit a vsetci obcania by mali na nich dohliadat, ale na slovensku je to inac , tu su dva tabory , len niektory vidia v politikovi mesiasa , co nam uz docista hrabe?
ved nas maju v pi..
ale co uz zvykajme si.. najradsej by som bol kebyze nas nejaka krajina napadne a pricleni (ked to bude russko odchazdam , ked zapad zostavam )

eva8
autor
22. okt 2024

@fido69 k tej cierno-bielej politike.
Tato vlada nerobi pre ludi. Pretoze v koalicnej zmluve je, ze koalicia nikdy nepodpori opozicny navrh. Cize nepodpori, ani keby s nim suhlasili. Toto je "politika" 🙁 Nie pre ludi, nie spolupraca, ale odstavenie opozicie