Hľadáme si doma na prenájom v okrese Galanta.

zuzana92521
16. feb 2020

Dobrý deň, prosím vás neviete niekto náhodou o niekom, alebo nenájde sa tu niekto, kto by dal do prenájmu rodinný dom v okrese Galanta za rozumnú cenu? Do 450 eur. Sme 5 členná rodina. Ďakujem

3009
17. feb 2020

@zuzana92521 Za tú cenu neviem či nájdeš byt a nie rodinný dom.

andrejkap123
17. feb 2020

Ja mam otazku co sa tyka prenajmu domu. Prosim odpovedzte mi hocikto. Ak by som prenajala dom samozrejme aj so zahradou. Najomcovia su povinni aby sa starali o zahradu? Lebo neviem si predstavit ze by som si pekne spravila zahradu - travnik kricky atd. A casom po prenajme by ta zahrada proste zchatrala lebo by sa o nu nestarali. Samozrejme ze strihanie krickov alebo ziveho plotu raz rocne by som zaobstarala. Myslim take kazdotyzdnove aktivity ako kosenie, pripadne trhanie buriny....
Dakujem za odpoved

behulka
17. feb 2020

@andrejkap123 je to vždy o dohode. My sme mali v zmluve presne vymedzené, čo je našou povinnosťou, bola tam aj starostlivosť o záhradu a kosenie, rozpísané, čo do údržby patrí a platíme to zo svojho a čo zaplatí majiteľ.

andrejkap123
17. feb 2020

@behulka dakujem za odpoved a co ste teda platili vy a co majitel? Priklad? Dakujem.

eliska13
17. feb 2020

@zuzana92521 daj si to na FB do skupinky Galanta, ale suma je veľmi nízka, ale možno sa niekto najde

zuzana92521
autor
24. feb 2020

@eliska13 nám by nevadil aj nejaký starší rodinný domček, len nech je obytný. Mam prehlad, že za aké sumy sa prenajímajú rodinné domy v okolí, no 900 eur na nájom naozaj nemám. A tak vysoký depozit Bohužiaľ tiež nie.

zuzana92521
autor
24. feb 2020

@3009 momentálne som v prenájme v Gá kde platím 380 za 2izbovy byť. Proste mne ide o to, že či tu náhodou niekto nemá nejaký starší domček, ktorý by sa dal obývať, mne sa hlavne jedna o záhradu. Ale asi viem, že ťažko pochodim tu v okolí

elenita
24. feb 2020

@zuzana92521 no ja byvam v Sali a najmy 3-i.bytov tu idu po 500 eur ...

danielinaa
24. feb 2020

Mozno by ti to prenajali za tu cenu s tym ze energie, internet, drevo, vodu by si si platila sama, lebo to su tiez vysoke palky. Len cisto za najom, s tym ze ostatne by si si hradila sama, by to slo. Len si aspon dalsich aspon 200 eciek musis priratat, co zaplatis za energie, plus si budes na drevo a uhlie odkladat kazdy mesiac, lebo naraz ti to bude vela zaplatit a pod.

zuzana92521
autor
24. feb 2020

@danielinaa no tak to jasne.. To som skúsila.. Myslela som ze nič.. Ale mam par známych vo si našli celkom obstojny a fajn rd na prenájom za 360 rúr.. Ale to je cez známosť

danielinaa
24. feb 2020

@zuzana92521 sak mozno sa podari nejaky stary domcek po rodicoch, co zomreli a mladi tam zit nechcu. Skusaj, mozno sa stastie na teba usmeje. A zahrady sa prenajimat nedaju u vas? Ak to chces len kvoli zahradke ten dom, tak by to bolo tiez riesenie.

zuzana92521
autor
3. mar 2020

@danielinaa nie nie ja celkovo rodinný dom, keďže naši susedia musia mať radosť keď moje 3 Deck majú svoje dni 😃😃😃