Dobrý deň, prosím vás neviete niekto náhodou o niekom, alebo nenájde sa tu niekto, kto by dal do prenájmu rodinný dom v okrese Galanta za rozumnú cenu? Do 450 eur. Sme 5 členná rodina. Ďakujem
Ja mam otazku co sa tyka prenajmu domu. Prosim odpovedzte mi hocikto. Ak by som prenajala dom samozrejme aj so zahradou. Najomcovia su povinni aby sa starali o zahradu? Lebo neviem si predstavit ze by som si pekne spravila zahradu - travnik kricky atd. A casom po prenajme by ta zahrada proste zchatrala lebo by sa o nu nestarali. Samozrejme ze strihanie krickov alebo ziveho plotu raz rocne by som zaobstarala. Myslim take kazdotyzdnove aktivity ako kosenie, pripadne trhanie buriny....
Dakujem za odpoved
@andrejkap123 je to vždy o dohode. My sme mali v zmluve presne vymedzené, čo je našou povinnosťou, bola tam aj starostlivosť o záhradu a kosenie, rozpísané, čo do údržby patrí a platíme to zo svojho a čo zaplatí majiteľ.
@behulka dakujem za odpoved a co ste teda platili vy a co majitel? Priklad? Dakujem.
@zuzana92521 daj si to na FB do skupinky Galanta, ale suma je veľmi nízka, ale možno sa niekto najde
@eliska13 nám by nevadil aj nejaký starší rodinný domček, len nech je obytný. Mam prehlad, že za aké sumy sa prenajímajú rodinné domy v okolí, no 900 eur na nájom naozaj nemám. A tak vysoký depozit Bohužiaľ tiež nie.
@3009 momentálne som v prenájme v Gá kde platím 380 za 2izbovy byť. Proste mne ide o to, že či tu náhodou niekto nemá nejaký starší domček, ktorý by sa dal obývať, mne sa hlavne jedna o záhradu. Ale asi viem, že ťažko pochodim tu v okolí
@zuzana92521 no ja byvam v Sali a najmy 3-i.bytov tu idu po 500 eur ...
Mozno by ti to prenajali za tu cenu s tym ze energie, internet, drevo, vodu by si si platila sama, lebo to su tiez vysoke palky. Len cisto za najom, s tym ze ostatne by si si hradila sama, by to slo. Len si aspon dalsich aspon 200 eciek musis priratat, co zaplatis za energie, plus si budes na drevo a uhlie odkladat kazdy mesiac, lebo naraz ti to bude vela zaplatit a pod.
@danielinaa no tak to jasne.. To som skúsila.. Myslela som ze nič.. Ale mam par známych vo si našli celkom obstojny a fajn rd na prenájom za 360 rúr.. Ale to je cez známosť
@zuzana92521 sak mozno sa podari nejaky stary domcek po rodicoch, co zomreli a mladi tam zit nechcu. Skusaj, mozno sa stastie na teba usmeje. A zahrady sa prenajimat nedaju u vas? Ak to chces len kvoli zahradke ten dom, tak by to bolo tiez riesenie.
@danielinaa nie nie ja celkovo rodinný dom, keďže naši susedia musia mať radosť keď moje 3 Deck majú svoje dni 😃😃😃
@zuzana92521 Za tú cenu neviem či nájdeš byt a nie rodinný dom.