Dopriali by ste svojmu mužovi materskú dovolenku namiesto vás? Zdá sa mu, že nič nerobíte a starostlivosť o deti a domácnosť nie sú prácou? Prenechajte mu na celý týždeň domácnosť, deti, zoznam úloh a obmedzený rozpočet! Uvidíme, ako to zvládne 😉
Do novej show hľadáme ženy so zmyslom pre humor, ktoré majú rady dobrodružstvo a nezľaknú sa žiadnej výzvy. Prihláste sa na: otec@markiza.sk
ja si myslím,že každý otec z času na čas zažil situaciu ked musel ostať s detmi doma a starať sa o celu domacnosť.Moj to absolvoval pred rokom na celý mesiac.Videl aké je to ťažké a čo z toho vyplíva?že je šťastný,že to je v starých kolajách 🙂 aleurčite sa prihlasia ako píse
@sissy27 rodiny vo financnej tiesni,alebo ktore sa chcu zviditelniť a je im jedno ako 🙂Nakoniec ja mám také relácie rada 🙂
@sissy27
keby v reality šou boli usporiadané rodiny,povahy,bez adrenalínu,týrania,slzychtivých príbehov z minulosti o mrtvych príbuzných a nevyliečiteľných chorobách,asi by sa im neoplatilo natočiť ani dve časti...
ja osobne si pozriem 1-2 časti aby som sa utvrdila,že nie som na tom tak zle a žijem blahodárny život s úžasným mužom a nadmieru vychovanými deťmi 😀 😀
Ja by som do toho aj sla 🙂 rada by som si pozrela ako moj muz zvladne uplne vsetko🙂 je sikovny o deti sa postara na jednotku (mna by skor zaujimalo to ostatne ako pranie, zehlenie a hlavne varenie 😂). Len ktory ocinko si moze v dnesnej dobe vziat len tak tyzden dovolenku z prace? Tiez si rada poziem takuto relaciu ak tam budu normalni ludia- vypatlancov ke na Slovensku a v televizii skutocne dost.
@vejena milé, slušné a usporiadané rodiny presne poznajú hodnotu ženy v domácnosti a nie sú odkázané na váš honorár, takže také sa vám tam neprihlásia 🙂 a samozrejme to nebude ani atraktívne pre diváka a teda ani pre tých, ktorí si zaplatia reklamný čas 🙂 prosím, menuj mi jednu jedinú reality show, kde sa to celé netočilo okolo sociek ... motiváciou každého jedného účastníka reality show sú buď peniaze alebo zviditeľnenie sa alebo oboje, normálny človek sa do toho neprihlási 🙂 dávam tomu tak 3-4 časti, kde to bude slušné (a nudné) a potom už to pôjde do kanála ako všetko...
@sissy27 súhasím...bohužial ak by neboli ľudia,ktorí s potešením čumia na podobné tv programy,tak by ich nevyrábali...raz u nás doma bola redaktorka zo známeho časopisu,robila rozhovor s manželom...a potom sme debatovali,tak som sa pýtala,prečo znižujú úroveň svojho časopisu príspevkami o "celebritách",ktoré dokážu akurát tak holý zadok pretŕčať či niekoľko frajeriek držať a ešte sa tým chváliť,prečo nepíšu o obyčajných kvalitných ľuďoch,ktorí ozaj niečo dokázali....lebo by nás nik nekupoval,ľudia chcú čítať o rýchlokvasených "celevriťách"...tak asi taká je úroveň slovenského diváka 😒
ja som videla podla mna podobný formát z Británie s názvom ,,Maminka stávkuje,, kde to komentovala Anna Raeburnová a mne sa to páčilo....netreba to hned odsudzovať. Mnohým otcom, mužom ta skusenost otvorila oči - ked sa k tomu vyjadrovali a mamičky mali v tom čase wellness v nejakom penzioniku. Myslím, ze ,,reality show,, su bezne formaty a to čo tu my ,,odsudzujeme,, tak to je čajíček oproti zahraničným formatom typu ,,,Only way is essex - jedine v essexu,, ked to fakt ze ,,vrie,, ked mam chut na niečo pri čom netreba vobec premýšlať tak si to kludne pustím...inak mam velmi rada discovery, spektrum, nat geo wild a viasat history - tam si vzdy niečo najdem, niečo sa dozviem...ale nezatracujem uplne ani reality..prečo nie?
@vejena ženy so zmyslom pre humor? 😅 podľa mňa hľadáte úplne zúfalých a vypatlaných ľudí, najlepšie vo finančnej tiesni, nech sa za pár € nechajú nahovoriť na hocičo... neexistuje jedna jediná reality show tohto druhu, ktorá by mala akú-takú úroveň... ale zas kto by sa pozeral na slušne žijúce, usporiadané rodiny, že? 😅