Ahojte.prosim Vas pekne neviete mi pomoct?hladam neaku dobru vesticu v okrese Nove Zamky,neviem sa dopatrat na konkretnu vesticu pani Izabelu Cabayovu z Novych Zamkov ak mate na nu kontakt tak prosim Vas dajte mi vediet.alebo ak viete este o neakej inej.dakujem
@michaelamichaelamichaela Dobrý deň,pokial este stale hladate niekoho na vestenie ,ponukam vam moznost vykladu na dialku uplne zadarmo,je potrebne zaslat mi len Vasu fotografiu,v pripade ,ze budeme vykladat na inu osobu tak aj fotografiu danej osoby a otazky na ,ktore chcete aby bolo zodpovedane.E-mail: draco13@azet.sk
dobrý deň, chcem sa opýtať,či by vedela nejaká pani vyveštiť?mám nejaké starosti a rada by som vedela čo dalej...ale ak by bolo možne zdarma
Ľudia nechodte a ne praktizujte tieto praktiky odnediete si pteklatie.
Dôverujte iba Pánu Bohu.
Pane Ježišu odpust nám naše viny,naše chyby a bud k nám milostivý.
posledna adresa pani Csabajovej bola Gabora Bethleena 28 Nove Zamky
ak hladate dobru vesticu o jednej viem mam s nou roky skusenost, napíšte mi súkromnú správu
Počula som o nejakom Thomasovi z Nitry, ževraj je výborný. Chodieva ku nemu moja švagriná, ale musela by som zistiť kontakt. Viem, že sa tam dlho čaká na termín. Jej sa všetko splnilo čo jej povedal.
tá ktoru ja mám za svoju vešticu,pracuje len cez FB na každeho klienta má 60 minút a bere len 10eur...robí všetko práca zdravie láska vzťahy a ukáže vám čo máte v rodovej línii.ja osobne som spokojná
@esmeralda149 ako sa volá
mate fb?
áno
Ahojte, potrebovala by som kontakt na vešticu z Vojčic, ďakujem.
@nika321997 0908 020 190
@nika321997 boli ste spokojná stou vesticu? Ja akurát hľadám dobrú vesticu
@esmeralda149 dobrý deň mozem vedieť meno ako sa vola a od kial je ?
ahoj na Teodoru sice cislo nemam ale minule mi kamoska dala kontakt na jednu pani vola sa Marika a vesti po telefone z datumu narodenia..volala som jej aj mi vestila a ja som bola v celku spokojna bola milaa uplne v pohode...a vo vela veciach sa u mna aj trafila.ak by si chcela na nu kontakt napis a poslem...a este nieco nevola sa jej ale na zaciatku sa pise sms ona sa ozve sama a da termin.,