Hľadám učiteľa angličtiny Malinovo, Most, Ivanka, Zálesie

zuzkag2
13. dec 2011

ahojte dievcata...chcela by som sa spytat, ci nepoznate niektora nejakeho ucitela, ucitelku anglictiny v Malinove, V moste pri Bratislave, v Zalesi, alebo v Ivanke....pripadne nechcete niektora davat hodiny anglictiny...na urovni intermediate. dakujem 😉

titkovamiriam
13. dec 2011

V ivanke je super:
www.nezabudka.info
konkretne p.Drobcová Lenka

zuzkag2
autor
13. dec 2011

@titkovamiriam Jeeej Mirka, dakujem moc, to som ani netusila, ani nevies ako si ma potesila. hned to idem prestudovat. fakt dakujem.

titkovamiriam
13. dec 2011

@zuzkag2 a este viem že na strednej v Ivanke je jazykovka no tam neviem ako to funguje 😉

lubika5
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mmirka_a
11. apr 2012

Ahoj Zuzi,

ja som zo Zalesia a zvykla som doucovat, no zatial len male deticky.
Tak keby si nahodou este hladala, tak sa ozvi a mozme sa nejak dohodnut na
nejakej promo hodine 🙂

adamkoaja
29. nov 2012

@mmirka_a

Dobry vecer. Citam tu o doucovani anglictiny. Mala by som zaujem o doucovanie 6rocneho chlapca zo Zalesia.
Ak este stale doucujete male deti a mate zaujem, tak sa mi prosim ozvite na tel.cislo 0911/155800.
Dakujem.

roboas
8. dec 2016

A čo tak tento online kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... Pozdáva sa mi je to lepšie spracované ako duolingo . A hlavne je to celkom rozsiahle a dá sa aj rok cez to učiť ;) Možno to bude pre teba lacnejšia aj lepšia alternatíva ako učiteľ.

lubkagustik
1. feb 2017

@zuzkag2 Dobry den 🙂 Som ucitelka s dlhorocnou praxou, doucujem v Zalesi. V pripade zaujmu piste, vsetky materialy aj interaktivne a audio cvicenia mam k dispozicii.

zuzkag2
autor
2. feb 2017

@lubkagustik ahoj Lubka, super, dakujem, urcite sa ozvem 🙂

lubkagustik
2. feb 2017

👍i

monika16061969
24. aug 2017

Dobry den,byvame v Zalesi a potrebujeme od septembra doucovanie z anglictiny pre maturanta,neviete prosim niekoho poradit?dakujem monika

jajau
25. mar 2018

@lubkagustik Dobrý vecer, hľadáme niekoho, kto by mal zaujem viest kurz anglictiny zábavnou formou v materskom centre v Malinove. Boli by to 4-6 ročne deticky, mali by ste zaujem. Ďakujem Zuzana