ahojte dievcata...chcela by som sa spytat, ci nepoznate niektora nejakeho ucitela, ucitelku anglictiny v Malinove, V moste pri Bratislave, v Zalesi, alebo v Ivanke....pripadne nechcete niektora davat hodiny anglictiny...na urovni intermediate. dakujem 😉
@titkovamiriam Jeeej Mirka, dakujem moc, to som ani netusila, ani nevies ako si ma potesila. hned to idem prestudovat. fakt dakujem.
@zuzkag2 a este viem že na strednej v Ivanke je jazykovka no tam neviem ako to funguje 😉
Ahoj Zuzi,
ja som zo Zalesia a zvykla som doucovat, no zatial len male deticky.
Tak keby si nahodou este hladala, tak sa ozvi a mozme sa nejak dohodnut na
nejakej promo hodine 🙂
A čo tak tento online kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... Pozdáva sa mi je to lepšie spracované ako duolingo . A hlavne je to celkom rozsiahle a dá sa aj rok cez to učiť ;) Možno to bude pre teba lacnejšia aj lepšia alternatíva ako učiteľ.
@zuzkag2 Dobry den 🙂 Som ucitelka s dlhorocnou praxou, doucujem v Zalesi. V pripade zaujmu piste, vsetky materialy aj interaktivne a audio cvicenia mam k dispozicii.
@lubkagustik ahoj Lubka, super, dakujem, urcite sa ozvem 🙂
👍i
Dobry den,byvame v Zalesi a potrebujeme od septembra doucovanie z anglictiny pre maturanta,neviete prosim niekoho poradit?dakujem monika
@lubkagustik Dobrý vecer, hľadáme niekoho, kto by mal zaujem viest kurz anglictiny zábavnou formou v materskom centre v Malinove. Boli by to 4-6 ročne deticky, mali by ste zaujem. Ďakujem Zuzana
V ivanke je super:
www.nezabudka.info
konkretne p.Drobcová Lenka