Hľadám túto retro lampu

natalia2285
26. okt 2021

Dobrý večer prosím vás súrne hľadám niekoho kto by mohol mat túto retro lampu (oranžovú).. bola to lampa môjho priateľa ktorú mal po svojej babke a môj syn ju dnes rozbil🤦‍♀️ďakujem veľmi pekne .

hradnapani
26. okt 2021

na FB je skupina Burza starych veci alebo aj Vypratavame dom a mnohe dalsie, skus aj tam.

natalia2285
autor
26. okt 2021

@hradnapani na fb som jednu skupinu našla ale v tej skupine je priatelova mama takže asi by ju chytil infarkt keby to tam zbadá..vraj sú na tu lampu citovo naviazaný.. ale ďakujem pekne

evaachesa
26. okt 2021

@natalia2285 popros napríklad kamarátku nech tam napíše 🙂

hradnapani
26. okt 2021

@natalia2285 och ,tak to veru nie. Alebo nejako anonymne, cez kamosku, ako je navrh vyssie. Drzim palce.

hradnapani
26. okt 2021
hradnapani
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
haley7897
26. okt 2021

Kintsugi! Japonska technika opravy rozbitej keramiky a veci. Osobne by som novu nekupovala. Je to lož a nebude to tá po babke. Aj keď to zamrzí. Opravila by som ju kintsugi technikou. Dostať kúpiť diy kity alebo nájdi niekoho kto vie ako na to

syslik81
27. okt 2021

babka to prezije a lepsie neklamat .. hold musi sa pocitat ze nic nevydrzi vecne a mozno nakoniec sa ani nebude hnevat .. keby jej na to zalezalo tak si ju necha ...

natalia2285
autor
27. okt 2021

Ďakujem veľmi pekne za snahu no dnes bola priatelova mama náhodou u nás a aj keď si nič nevsimla tak deti jej to povedali...bála som sa strašne lebo ona deti videla asi druhý krát v živote keďže nieje ich babka a s priateľom som asi 4 mesiace no vďaka bohu jej nemusíme klamať...a áno viem aj tak by to nebola TÁ ktorú mali po svojej babke..a veľmi ma veľmi mrzí ze ju syn rozbil ..takú pamiatku 🤦‍♀️ ďakujem este raz 😊