Ahojte mamičky. Vážne neviem, kde zverejniť to, čo potrebujem napísať. Som 30 ročná mamička 6 ročného chlapca, ktorý ide v septembri do školy. S priateľom sme do nedávna bývali dosť v "rodinnej" pohode pri Štrkovci. Jeho žiarlivostné scény skončili mojim zlomeným rebrom, modrinami, monoklom, narazenou sánkou, hrčami na hlave a viac ako 7 dňovou PN-kou. Chcem seba ale hlavne svoje dieťa chrániť a preto som rozhodnutá bývať sama so synom. Nemám rodinu, ktorá by mi vedela alebo mala možnosť pomôcť. Preto sa na Vás všetky obraciam, či sa nájde mamička, ktorá by sa tiež rada osamostatnila (z akéhokoľvek dôvodu) a nemá na to dostatok vlastných financií. Napadla mi možnosť - prenajať si 2-izbový bytík v okolí Drieňovej ulice v Bratislave a platiť ho na polovicu. Takmer každý deň varím čerstvé jedlo - teda hlavne kôli synovi. Nezvyknem mávať návštevy - a už vôbec nie pánske. Nemám problém s upratovaním. Mám rada čisto v byte, ale tiež nie som žiadna maniačka na poriadok. Keď prídem z práce, venujem sa synovi a domácnosti. Keby sme boli dve, mohli by sme si navzájom vypomôcť aj keby deti ochoreli. 2-izbový byt na polovicu vychádza menej ako bývať v garzónke sama so synom. Ak je taká mamička, ktorá rozmýšľa nad takouto alternatívou dlohodobého bývania (minimálne školský rok, budem rada ak viac), ozvi sa mi prosím na môj mail. Ďakujem.
gabullka drzim ti velmi aj malemu palce, verim ze najdete riesenie vasej situacie co najskor
posuvam
aj ja ti držím palce,posúvam e-mailom ďalej,možno sa niekto nájde a možno majú známy známych ktorí o niekom vedia 😉
gabulka ja Ti sice neviem pomôcť ale chcem Ti len povedať, že ti držím palce!!!