Hľadám spolubývajucého v Košiciach

nicolla8
6. dec 2016

Ahojte.
Uz aj takymto sposobom hladam niekoho k sebe do 2izb. bytu, s tym ze by mal samostatnu izbu s balkonom.
Mam 32r, som normalna,cistotna zenska 🙂 mamka 10r syna a dalsieho este nenarodeneho (37t).
Momentálne zijem este s muzom, ktory nás psychicky trapi a vyhadzuje nás a pod vplyvom alkoholu je velmi agresivny, v jeho byte.
Chcela som ist do krizoveho centra ale zial,su vsetky plne. Ide o to ja mam svoj byt 2izb,lenze na hypotéku, kde sama nezvladnem utiahnut najom a hypo spolu.
Ak je tu niekto kto je v zlej situacii mozme sa spojit. Bola by som len rada.. Nebude mi prekážať ani psik ci mačička. Hladam k sebe babku, mamku, studentku co je cistotna a nekonfliktna. 🙂
Prosim nerieste ci som to skor nevedela a nevidela,lebo odpoveď je ze nie nevidela a nevedela.

hors
6. dec 2016

Fuha no mas to asi venlmi taske neskusala si ces facebook tam je skupina co sa zameriava na hladj a ponuku podnajmov len neviem ako presne sa vola :0)

nicolla8
autor
6. dec 2016

Dakujem, skusala som cez bazos.. A po znamych..len nikto nechce ist k matke s detmi z toho jedno bude babo..no naplakala som sa uz dost, snazim sa odist cim skor,lebo nechcem aby ten 10r bol ako "on"

popolusska
6. dec 2016

Drzim palce...asi to fakt nebude lahke najst spolunajomnika....ale nerozumiem, ak mas svoj 2-izbovy byt, preco sa tam neodstahujes? Ak som to pochopila spravne, je to tvoj byt, teda aky najom by si platila? Ci myslis energie? Plati ich momentalne vo svojom byte tvoj partner? Najrychlejsie asi najdes spolunajomnika cez znamych...

nicolla8
autor
6. dec 2016

Najom 150+ hypo 170e a materska 236e

sissy27
6. dec 2016

@nicolla8 jedna dobrá rada - na tvojom mieste by som neuvádzala detaily o tvojom manželovi... pretože prvé, čo mi napadlo, že nešla by som do takéhoto podnájmu, kde hrozí, že on príde a bude sa dožadovať svojich rodičovských práv s cirkusom jemu vlastným...
a nezabudni žiadať o výživné na obe deti, prípadne aj na seba, máš na to nárok aj počas trvania manželstva... aj keď asi nebude jednoduché to z neho dostať, ale skúsiť to treba...

nicolla8
autor
6. dec 2016

Jj ďakujem viem ake mam prava..lenze 10r syn nieje jeho, iba ten nenarodeny zatial a niesme manzelia..neviem ci je to v tomto pripade dobre ci zle..momentálne mam v svojom byte najomnikov a ak k sebe niekoho najdem hned odchadzam a nájomníkom dam zial vypoved, nuz budem nutena a pritom je tam taky mili par...

nicolla8
autor
6. dec 2016

A prajem si aby sa niekto nasiel cim skor🙏