Hladam slovensky hovoriacu opatrovatelku v okrese DS.Viete o nejakej? 🙂
Peknt vecer! Ja si hladam opatrovatelku v Ds.
@delfinik987
Dobry den,este hladate niekoho na opatrovanie deti?
@moncsi1987
Dobry den!
ano, hladam..ale priamo z Ds.
@delfinik987
Aha,ok.nie som z Ds
Zdravim vas, ja by som potrebovala opatrovatelku z okresu DS na prilezitostnu starostlivost o dvojrocnu dcerku. Odkedy nastupila do sukromnej skolky, je skoro stale chora a ja s priatelom nemozeme byt stale s nou doma. V pripade spokojnosti sa mozeme dohodnut aj na plny uvazok
Ahojte, som mamicka 15 mesacnej dcerky na materskej, okres DS - Kracany. Byvame v domceku, s dcerkou sa u nas hovori iba po slovensky a anglicky. Rada opatrim vase dietatko u nas doma, ci uz prilezitostne, alebo sa vieme dohodnut aj na celom tyzdni. Cena dohodou.
dobry den vam prajem.som opatrovatel a ak mate zaujem tak ma kontaktujte na cisle 0915 999 694 a som z dunajskej stredy priam a ma 28 rokov a volam sa ivan...mam nadpriemernu komunikatyvnoct tak ze sa somnou nebudete nudit..rozpravam aj plynule po madarsky tak ze nemam problem sa dorozumiet...
Starostlivo Vám opatrím Vaše slovensky hovoriace slniečko u mňa doma v Ohradách,okres Dunajská Streda,je to kúsok od D.S. Skúsenosti s detičkami mám veľké a mám ich veľmi rada.Viac info Emailom a najlepší je osobný kontakt.Môj Email: katkajozef@zoznam.sk Teším sa na Vaše slniečko 😉
ahojte, hladam opatrovatelku, deti 9 a 7 rokov, cca 15 dni do mesiaca, kracany - dunajska streda, ponuky prosim do posty
@krejzinka11 dobrý večer,este stále hľadáte opatrovateľku alebo uz to nie je aktuálne?? Dakujem
Zdravim, nie je to aktualne, ale dakujem.
Hladam slovensky hovoriacu opatrovatelku pre 3rocne dieta. Praca od 5:30 do cca 8:00 - dieta treba odniest do skolky (z Orechovej Potone do Dunajskej Stredy)
@dtb viem, ze je to tu uz rok, ale ak je to aktualne mala by som zaujem 😉
Dunajská Streda *Ahojte. Hľadám maďarsky hovoriacu opatrovateľku k dvom detčkám. 8 a 3 na nepravidelné opatrovanie u nás doma v Dunajskej Strede.
@delfinik987 dobry den,ak hladate opatrovatelku, tak j som priamo Ds.
@andreamiro dobry den.... Hladate este opatrovatelku... Prosim.. Ja som priamo Ds
Ahoj zhanas este opatrovatelku?