Hľadám si prácu cez internet.

nikdom
4. apr 2020

Krásny deň prajem všetkým.
Som 19 ročná študentka. Mám momentálne 2 brigády ale chcem si zohnať ešte nejakú dobre platenú prácu cez internet. Nejdem sa ľutovať, poviem len že sme s rodinou teraz v ťažkej situácií a každý cent bude dobrý.
Viete mi niekto niečo odporučiť prosím? Budem vďačná za každú radu...

fokuska
4. apr 2020

@nikdom Dobre platenu serioznu pracu cez internet len tak nenajdes.
Vacsinou je to normalne zamestnanie vo firme s vykonom prace priamo z domu alebo na zivnost veci ako: programovanie, graficky dizajn, jazykove korektury, preklady, mozno este uctovnictvo, vyucba cudzich jazykov cez skype... - vysoko odborne prace, ktore vyzaduju kvalifikaciu.

Ozvu sa ti tu urcite take, co budu nukat uzasne prace a nemusis vediet nic, len mat internet a chut pracovat. To je vsetko su somariny. Bud uplne neseriozne alebo MLM, ktore ti hodia par eur...

ivangeline
4. apr 2020

Na FB je taká stránka, kde dávajú dobre typy ale treba aj niečo vedieť a niekedy to je len čiastočne z domu. Počkaj...https://www.facebook.com/pracanadomu/?__nodl ...volá sa Práca z domu - ponuky.

kubiatko30
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dajna8
4. apr 2020

@nikdom Je to ťažké v momentálnej situácii, ale na profesii sú aj momentálne práce, ktoré sa dajú robiť, napríklad aj z domu a sú normálne na osem hodín a tak, len si to prelustruj 🙂

fokuska
5. apr 2020

@nikdom Tak napriklad @kubiatko30 pise presne to o com hovorim.

@kubiatko30 Nesmies verejne napisat nazov firmy a napln prace?

kubiatko30
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fokuska
5. apr 2020

@kubiatko30 Oki, tak aspon mozes verehne napisat firmu... a ake su teda poziadavky? Ake zdravotne vzdelabie je potrebne? Alebo ake vedomosti, skusenosti, zrucnosti?

vitez
5. apr 2020

@kubiatko30 mozem poprosit aj ja viac info?dakujem

evittam
5. apr 2020

@fokuska Zabudla si co ponúkajú oni. PZ, úväzok, plat,....,😉

fokuska
5. apr 2020

@evittam Ale no, nebudme naivne, ze by take nieco nukali ;)

Mna uprimne zaujimaju kvalifikacne poziadavky. Kedze doteraz som vzdy citala, ze nie su ziadne a tuto kocka tvrdi, ze praveze musis vediet toho az az.

evittam
5. apr 2020

@fokuska Veď samozrejme. 😉 To som tiez zvedavá ake má vzdelanie v oblasti zdravia okrem tých ze predražene ...ehm....od LR su tie co všetci potrebujeme k životu.

kubiatko30
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
5. apr 2020

@kubiatko30 ešte si zabudla napísať o tom Mercedese, na ktorý všetci v LR namotávajú 😂 v živote by som si z LR nič nekúpila, už z princípu

fokuska
5. apr 2020

@kubiatko30 A ake su teda poziadavky na uchadzacov? Kvalifikacne atd?

kubiatko30
5. apr 2020

@fokuska hlavne chut pracovat, lebo kto chce, tak sa nauci...asi ako v kazdej praci

kubiatko30
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
5. apr 2020

@kubiatko30 ty si študovala vedecký smer biológiu na to, aby si robila MLM pre takú firmu akou je LR? To ti teda gratulujem. Nikto ťa nehejtuje, je mi jasné, že nie každý, kto vyštuduje vedecký smer biológia môže naozaj robiť vo svojom odbore a preto asi robíš to, čo robíš. Robíš legálnu prácu a zarábaš na hlúposti ľudí, ale to som nechcela. Mám poznámku k tvojej správe, že je potrebná chuť pracovať "asi ako v každej práci", no si predstav že takto to nefunguje. Kvalifikovanú odbornú prácu nestačí robiť len "s chuťou pracovať", to ti nejako uniklo.

veronikaszabova
5. apr 2020

@kubiatko30 inak ponukat multilevel marketing na MK je zakazane.
Staci si precitat pravidla

fokuska
5. apr 2020

@kubiatko30 Jooj tak ja napisem ze vacsina povie, ze staci internet a chut pracovat. Ty na to, ze u vas toho treba vediet az-az. Tak sa ta normalne pytam na kvalifikacne poziadavky. Ved nejaky profil uchadza je uvedeny pri kazdom inzerate.
Tak teda ake vzdelanie, skusenosti, zrucnosti, vedomosti... co treba pre tuto pracu?

natalienka12
5. apr 2020

@fokuska no žiadne, treba len vedieť "oblbovať" ľudí 😂

andreaandreajj
Odpoveď bola odstránená
Zobraz