Hľadám si partáčku na chudnutie

luciq13
14. apr 2018

Ahojte, nechystate sa niekto teraz chudnút? Ja sa o to idem druhy krat pokusat ale potrebovala by som podporu, niekoho kto by isiel do toho somnou 🙂

ariana18
14. apr 2018

Ahoj ja tiež sa chystám aspoň čosi do leta 🙂 z akej váhy ideš a aký máš cieľ?

andrea101112
14. apr 2018

aj ja by som chcela. mam aj partacku a aj tak sa neviem donutit..:( ona ide pekne a ja jej len pisem ako som to zase nedala :(

solemami
15. apr 2018

veru aj ja by som potrebovala niekoho do partie. uz mi vyse pol roka stala v garazi epilepticka masinka a doteraz som na nej nestala

lavender273
15. apr 2018

@luciq13

Drzim velmi palce nech sa ti to podari. Ak chces podporu kludne mi napis 🙂

Ja som nebola nikdy najchudsia ale ani som nemala nejak nadvahu (okrem toho ked som mala obdobie prejedania sa). Stale som riesila ze chcem stihle toto, vypracovane tamto..ved to poznate nie?
Jedneho dna som prestala riesit.
Zacala som cvicit / behat (kazdy podla svojich moznosti ). Zacal mi inak pracovat metabolizmus a zacala som sa nejak prirodzene inak stravovat. Co mne pomohlo aby som sa lepsie citila bolo vela zeleniny, olivovy olej, maslo normalne vela tukov (zdravych), plnotucne veci, kvaskovy chlieb. Prava strava bez skrytych cukrov a inych sraciek.
Diety su podla mna blbosti, zivotny styl je dolezity. Pohyb, strava, slnko vitaminy a mineraly (kvalitne). A hlavne mat sa rada a dopriat si. Viem ze to vyznie ako klise..
Este co mne pomohlo si vyformovat telo je cvicenie Bodypump. Precvicuju to vo vacsich mestach asi len (licencie su drahe pre cvicitelov). Je to hodina cvicenie s cinkami, precvici sa kazda svalova partia a je to aj kardio. Podla mna uplna pecka.

marcelatje
15. apr 2018

Vsetko sa zacina v hlave. Bola som v chudnucej skupine, cakala na pondelok prveho v mesiaci, pokupovala xy "barliciek" ktore NUTNE potrebujem aby to slo, dala som si vypracovat jedalnicek, cvicebny plan, robila hrube ciary, pri kazdom zlyhani mi trvalo velmi dlho kym som sa zasa odhodlala, casto som sa vazila a kazdy narast hoci i o par gramov mnou zamaval, zacinala odznova snad milion krat......ale ked nebola psychicka pohoda, odhodlanie, presvedcenie, dovera samej v seba neslo to. Az odrazu prisla uplne obycajna streda v polke mesiaca ,kedy som si to v hlave zrovnala a uz tri mesiace to ide krasne bez partacok a milion hluposti o ktorych som myslela ze to bez nich nedam.
Drasticke zmeny su len pre silne povahy, nic pre mna. Ja som vsadila na upravu jedal ktore doma jeme bezne. Zaradila vela vela zeleniny. Prinutila som sa jest 5x denne. Dam si aj kolacik, pecivo ci prilohy, vsetko s mierou. Ziadny narocny pohyb nerobim. Predtym som chodila autom snad aj na wc, teraz chodim vela peso. A hlave som trpezliva. Viem ze keby som jedla menej a cvicila viac islo by to rychlejsie, ale byt pod tlakom, ze do konca mesiaca MUSIM schudnut tolko a tolko mi neprospievalo. Teraz ked sa odvazim vaha vzdy ukaze menej ako predtym. Tiez som sa naucila, ze ak sa snazim svoje telo oklamat, vzdy ma to dobehne. Strava musi byt pestra a vyvazena, vtedy nie su navaly hladu ani zravky. A najdolezitejsia vec je, ze to co vyhovuje mne, nemusi vyhovovat kazdemu. Treba si najst svoj sposob ktory funguje. Inspirovat a podporovat sa je uplne v poriadku, ale nezabudat na seba a usudit ci toto je pre mna to prave orechove je zaklad.
Do leta zo mna modelka nebude, ale uz teraz viem, ze budem mat o 20 kil menej ako leto minule 👍 a ten pocit spokojnosti samej so sebou na ceste k cielu je uzasny, lebo nemusim sa pacit kazdemu. Ja viem kto som a co som uz dokazala. Idem dalej svojim tempom a prinasa to vysledky.

vandica
15. apr 2018

@luciq13 ahoj, aj ja, sa na to chystam uz od zaciatku roka. Neviem sa dokopat k tomu. Tiez som nikdy nebola stihla a viem ze ani nikdy nebudem, ale 2 roky pred tehu som schudla za 11mesiacov 20kg, a bola som na seba neskutocne hrda, hlavne ked ma kazdy chvalil, a mohla som si kupit na seba oblecko ake som chcela. Teraz mam na sebe znova tu vahu ako pred tym chudnutim, a plus este aj hnusne poporodne brucho, ktore mi ostalo po cisarskom. No je pravda ze teraz ked mam maleho je to horsie sklbit vsetko to varenie, pripravovanie a cvicenie ako predtym ked som bola sama sebe panom. Ale mohli by sme to skusit takto spolu 🙂 takze ta stara znama fraza: od pondelka? :D zaciname?

vandica
15. apr 2018

A este som chcela, ze tiez vtedy ked som zacala chudnut, to nebolo od pondelka. Ani som sa dlho k tomu neodhodlavala. Bol utorok, obed, a zrazu ma len tak napadlo stravovat sa zdravsie, nebol tam nejaky ciel rapidneho chudnutia, proste som bola v poho, ze len zacnem inak jest, ziadne stresy, ze potrebujem schudnut atd. Zdravsie veci, jedla som aj kolace doma upecene zo spald muky, vela zeleniny, ovocia, a hlavne 5krat denne -je to fakt.naozaj dolezite, vtedy som to pochopila. A kazdy tyzden som chudla kilo.

cokolito
15. apr 2018

@luciq13 ahoj aj by som sa rada pridala,lebo aj ja potrebujem partičku na chudnutie. Najlepšie by bolo keby sa mi podarí si nájsť aj takuvpartacku,ktorá by so mnou chodila do fitka cvicit. Poznám sa a viem,že mne niak tak tá zmena jedálnička moc nepomôže. Ja som už od začiatku roka začala pravidelne jedávať 5 krát za deň. A za tú dobu išli len 4 kilá dole. Preto by som potrebovala začať aj cvičiť,ale keď ja sa doma do toho sama neodhodlal a keď hej tak ma to po chvíli prestane baviť. Preto by som potrebovala začať chodiť aj do fitka,alebo samu má to nebaví. Takže asik tak niako

mirage
15. apr 2018

@solemami Epilepticka masinka? 🙂 🙂

solemami
15. apr 2018

@mirage 😉 vidis ked uz pomaly spim a nevidm a nerozmyslam. ved som aj na to pozerala ze nejako to divne znie

semisa
15. apr 2018

Ja sa tiez chystam. Cvicit som uz zacala. Rada sa pridam

luciq13
autor
16. apr 2018

@ariana18 ahooj, z 88 kg na 70 by s.chcela 🙂

luciq13
autor
16. apr 2018

@lavender273
@marcelatje dakujem za vase skusenosti,rady,tipy 🙂 dnes som zacala chudnut, snad sa mi to uz tento krat schudnut mojou motivaciou je najma babatko 🙂 chcela by som druhe ale s touto vahou vo mam ak priberiem zase ako pri prv tak ma uz kolena neunesu :/

luciq13
autor
16. apr 2018

@vandica je pondelok. Začíname 🙂

luciq13
autor
16. apr 2018

@cokolito tiex by bolo pre mna lepsie chodiy do fitka, behavat,urcite aj plavanie by mi bodlo.lebo cvicenie doma sa lahko odflákne ale nemam velmi kedy a tiex ani s kym lebo muz je do veccera v robote

cokolito
16. apr 2018

@luciq13 tak to máme podobne. Aj môj priateľ je v práci do večera,a keď príde tak sa mu nechce. A doma jedine čo ma občas baví je že si tak na polhodinu dám steperi a to je asik tak všetko. A tu kde teraz s priateľom byvam ja vôbec nikoho nepoznám okrem kolegýň z práce aj tie bývajú na opačnom konci,čiže nemám s kým chodiť do toho fitka.

marcelatje
16. apr 2018

@luciq13 drzim ti palce 👍👍👍

sonkaxxx
16. apr 2018

Ahojte baby tesne pred porodom v septembri min. Roku 78kg teraz mam 61kg ale otehotnela som teraz som v 7t akosi nam to s muzom vyslo ani nevieme ako no som v soku ale zacinam sa aj tesit tak dufam ze zas nepriberiem tolko dufam ze priberiem predpisanych 12kg

yoxinka
16. apr 2018

@marcelatje
Toľko pravdy pokope som ešte na koňovi nečítala 👏👏👏👏👏👏👏

luciq13
autor
16. apr 2018

@cokolito odkial si?

luciq13
autor
16. apr 2018

Zeny a neviete o niecom co pomoze rychlejsie spalovat tuky? Samozrejme popri cviceni a uprave stravy. Nejake caje alebo napoje?

kvetinka75
16. apr 2018

@cokolito ja tiež nemám s kým chodiť do fitka. Vytiahla ma tam dcéra, nech jej robím doprovod a kúpila som si permanentku. Teraz som ,,donútená,, ísť aj sama. A ide to.

lavender273
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavender273
16. apr 2018

@luciq13

Nepotesim ta ale ziaden zazracny napoj/ koktej neexistuje (ak ked trh je presyteny zazracnymi napojmi ktore slubuju aj nemozne). Strava a pohyb je klucom.
Nemusis mat neviem ake treningy a la zora csoborova. Staci na zaciatok chodza. Prvy tyzden dajme tomu 1km (zavisi od kondicky). Dalsi tyzden zvysit na 1.5km. A potom zase ist hore. Vela vela chodit, na to nie je vyhovorka ze sa neda. (Znamy iba chodzou a zmenou stravy zhodil 60kg za rok )
Drzim velmi palce, nech sa to podari a nech babatko pride velmi rychlo 🙂

solemami
16. apr 2018

@luciq13 veru ziadne zazraky sa nedeju, len to co my urobime - ci neurobime. ked clovek vydrzi mesiac - dva tak to potom pride automaticke ze si zacvici. ale urcite pozerat na stravu. darmo sa bude cvicit hodinu dve doma ked sa potom zje aj za piatich.

cokolito
16. apr 2018

@luciq13 ja teraz bývam v Trenčíne

cokolito
16. apr 2018

@kvetinka75 tak to ti závidím tvoju vôľu,že dokážeš ísť sama do toho fitka. Mňa by to možno bavilo mesiac chodiť samu a potom by som sa na to vykašľala. Mám to už totižto vyskúšané,a preto by som potrebovala niekoho kto by so mnou chodil.

lepsia
16. apr 2018

8 dni som drzala hladovku bol to masaker