Čaute baby, som tu nova a rada by som si možno aj touto cestou nasla nejakú kamarátka z Bratislavy 🙂 som 24 ročná pracujúca baba, všetky moje kamošky majú väčšinou už deti a priateľa a rada by som si tu našla niekoho vekovo primeraného na výplň voľného času 🙂 kávičky, kino, nákupy a proste také typické babské záležitosti 🙂 budem rada ak sa niekto ozve 🙂
ahojte, ked sa niekedy budete nudit tak sa hlasim 😅 mam teraz celkom vela volneho casu a s priatelom nechcem byt vkuse 24/7 😀 mam 20r.
Ahojte. Mam 31 som bez závazkov a hladam niekoho kto ma prevedie bratislavou nakolko planujem zacinat zivot inde kedze s rodicmi uz byvat nechcem.Takze budem si musiet vyriesit pracu aj byvanie. Ak by mi vedel niekto aspon poradit budem vdacna. Dakujem 🙂fotku kludne poslem nakolko viem aky je prvy dojem dolezity.
Ahojte.
Vidím ze ste všetky mladé.
Ja hľadám kamošku na dôchodku
môže mať aj vic rokov, ale pohyblivu. Na prechadzky, na debaty, do cukrárne, na vystavy.
Z Bratiavy.
Píšem prvý raz, takže neviem ako sa skontaktovat.
Ahojte som 65 ročná samostatná aktívna dôchodkyňa z BA a chcela by som si tu nájsť kamarátky na výlety, kávičku, prechádzky v prírode, divadlo, koncerty a všetko čo nás bude baviť a páčiť sa nám. Dakujem a prajem príjemný májový podvečer. fialka58
Ja by som niekedy na kavu zbehla 😀