Hľadám sa a neviem sa nájsť

2. sep 2022

Hladam zmysel svojej existencie mam pocit ze uz mi nema kto ako pomoct. Kazdy mi len povie musis si pomoct sama. Ja nevladzem. Som na materskej uz je mi dlho do prace nemozem (nebudem vysvetlovat dovody) no citim sa stratena. Kazdy den je pre mna akokeby peklo na zemi a ja neviem ako z toho von co by som mala urobit co by mi tak pomohlo potrebujem nejaku ulavu na dusi. Boha som uz velakrat prosila o pomoc no nijak sa mi nepolepsilo neviem ci mu viac doverovat ci viac prosit. Psychiatricka a psychologicka mi nevedia pomoct. Liekov vela terapie neuspesne. Neviem uz kde hladat pomoc

daniela2202
2. sep 2022

Aktivity,, aktivity, aktivity.... očistiť myseľ záujmami

autor
2. sep 2022

@daniela2202 no len ja prave nemam ziadne a neviem nic najst skusala som uz vsetko mozne nic ma nebavi pri nicom nevydrzim. Mna to zabija uz toto vyslovene odzitie dna

jjanulienka
2. sep 2022

A nejakú pracu na doma si neskúšala? Nejaké kúry/worshop... ja som bola naposledy aj s malým na kurze maľovania a bolo to super 😉
Skús si pozrieť zľavu dňa majú tam veľa takýchto veci možno za niečo oslovi😉
Žijeme len raz tiež ma nabavi len tak doma sedieť skusaj nové veci možno ta niečo nadchne

sasitimi17
2. sep 2022

podla mňa spoločnosť ti chýba, kamošky, vypadnúť do mesta alebo naopak niekde do prírody...

autor
2. sep 2022

@sasitimi17 mam tu jednu aj to je raz za dva tyzdne na hodinu idem k nim

zmrzlinka2021
2. sep 2022

Ake lieky beries? Aku diagnozu ti stanovila psychiatricka?

ysseba
2. sep 2022

Tak keď pre jednu matku nie je dieťa zmyslom jej života, tak to je smutné ☹ Nehovorím, že sa treba sústrediť len a výhradne na dieťa, ale aby matka bola nešťastná, že je na materskej a byť doma s dieťaťom je pre ňu peklo na zemi?
Evidentne nie si psychicky v poriadku a mala by si hľadať dobrého psychológa alebo psychiatra. To, že Ti jeden alebo dvaja nevedeli pomôcť nič neznamená. Musíš hľadať ďalej. Pre svoje dobro. Pre dobro Tvojho dieťaťa. A ako staré máš dieťa? Nemôžeš mať popôrodnú depresiu?

ticko
2. sep 2022

Prechádzka choď aj sama pozri si prírodu a keď máš dieťa ved co rozmýšľaš nad blbostami daj sa do kopy pekne sa namaluj natupuiruj a ideš ❤️zlatko bud rada ze nemáš horšiu chorobu ja viem aké to je a ocom píšeš

gleep1
2. sep 2022

Napíšeš mi prosím súkromnú správu? Nechcem pisat tu.. a neboj, nechcem ti ponúknuť nijaké zaručene úžasne prípravky za ktoré by si mala zaplatiť majland, chcem ti pomôcť, ak to bude v mojich silách 🙏🏼

dadka128
2. sep 2022

Skus mi napísať ss mám to podobne

kukulienka999
2. sep 2022

Možno blbá rada, ale ak nemas prácu, tak si nájdi prácu doma. Začni trebárs upratovaním doma, urob si poriadok v komore, preorganizuj si to tam. Potom sa pusti dokuchyne, skrinky , skrine, kupelne…. Mne na psychohygienu pomáha upratovať, zutulnovat dom. Len treba začať, to je to najťažšie…ale ver mi, budeš mat z toho radosť, ked budes vidieť výsledok. Kľudne poprekladaj aj obývačku, kup si nejaké kvietky do domu, nové vankúše. Na sinsay si kupis za malo peňazí niečo do domácnosti na oživenie. Keď upraces komoru možno aj nejaký kolac s dietatom upečieš. Mne robia radosť bežne veci, fakt 😁 aj ked vyperiem pradlo a rozvonia mi to dom, tesim sa z toho. Treba sa naučiť tešiť z maličkosti a byt vďačný za všetko, za život, za zdravie. Podľa mna potrebuješ len take nakopnutie fo života, ak to chceš zmeniť potrebuješ sa prinútiť robiť nejakú aktivitu. To je to iste ako s cvičením. Prvé dni týždne sa ti nechce, ale po nejakom čase sa do posilky tešíš, lebo vidis výsledky. Držím palce

ivangeline
2. sep 2022

Bud aktivna ako pisu vyssie. Premoz sa. Vylet. Prechadzka kazdy den. Beh. Turistika. Kreslenie. Pisanie. Plastelina. Hlina. Piesok. Kamene. Plavanie. Rozne kurzy a kruzky podla zaujmu...

autor
2. sep 2022

@kukulienka999 nemame peniaze takze nejake dekoracie a takto si kupit nemozem. Ale mam to rada kvety mam co som podostavala staram sa o nich aj teraz som mala narodeniny tak mi moj ocko kupil 6 kvetov tak uz mam celu parapetu v kuchyni aj v obyvacke

kukulienka999
2. sep 2022

Ono nejde ani o peniaze, človek nemusí mat peniaze na dekorácie, ja som si bola natrhat za domom na lúke take tie suché trávy, co teraz letia a na terase ich mam vo väčšom zavaraninovom sklicku od uhoriek, staci strhnúť papier zo skla a máš jednoduchú vazu.
Alebo aom mala aj takú dekoráciu, že v skle som mala cisto šišky naukladané, 3sklicka rôznych veľkosti s tymi šiškami vedľa seba. Príroda je v tomto neskutočná, stačí sa prejsť a furt niečo nájdem, len už to nemôžem vláčiť domov 😁 Ale je pravda, že to musí človeka aj trosku baviť takéto dekorovanie, my to mame v rodine