Hľadám pomoc cez Domeliu. Kde je problém?

20. okt 2024

Ahojte, hľadám pomoc na upratovanie k sebe domov. Písala som už 8 zenam, z toho mi odpísali len 2!!!! Aj to ze nemajú čas, resp najskor o 3 tyzdne.. ale aspoň odpísali!
Načo tam majú tie ženy profily keď nereagujú? 🤦‍♀️
Ešte som si tam aj musela zaplatit clenstvo aby som ich mohla kontaktovať a nič z toho..
Máte vobec niekto dobre skusenosti s tým portálom?

lalala94
20. okt 2024

Ja áno a taktiež aj s hlidackami. V akom meste hľadáš? Ja som v Košiciach nikdy nemala problém.

autor
20. okt 2024

@lalala94 Bratislava 🙄

lalala94
20. okt 2024

Tak to je divné. Čakala som, že napíšeš menšie mesto. Skús si možno ty sama napísať inzerát a ozvú sa ti tie, ktoré sú voľné a majú záujem. Podľa ich profilu a skúseností si potom môžeš vybrať.

autor
20. okt 2024

@lalala94 skúsim

biba_18
20. okt 2024

ani cez hlidačky nevieš zohnať?

biba_18
20. okt 2024

a áno, tiež robím tak že zadám inzerát…

autor
20. okt 2024

@biba_18 hlidacky som neskúšala. Zaplatila som si členské na D. Tak skúšam najprv tam...

oriesocek
20. okt 2024

Skús inzerát a zadefinuj podmienky a budú sa tebe ozývať kto môže

autor
20. okt 2024

@oriesocek už som zverejnila. Tak uvidím...

3princezne
20. okt 2024

Ja som napisala Ukrajinke, ta prisla hned, aj ked nechodi nacas, ale je to dobre dievca 🙂

autor
20. okt 2024

@3princezne kľudne môže byť ukrajinka alebo afričanka 😁 je mi to jedno... ak mi odpise a príde tak ju beriem

3princezne
20. okt 2024

Pardon, to cez hlidacky som si ju nasla. Nie domeliu

autor
20. okt 2024

@3princezne napísala som inzerát aj na hlidacky. Prišla mi už aj správa od nejakej slecny. ale keď si ju chcem prečítať musím zaplatiť clenske? 🤦‍♀️

stanzi
20. okt 2024

Tiez som z Ba a hladala som pani na upratovanie cez Domeliu, aj som nakoniec nasla, ale inak veru skusenost ako ty, reagovala som na x inzeratov, odpisali mi ledva 2-3 zeny, aj to po neviem akom case, a z odpovedi som mala pocit, ze ich takmer otravujem 🙂 Skor sa skus popytat znamych, pripadne pozri na Fb, ci nie su nejake skupiny, kde by si si mohla dat inzerat…

3princezne
21. okt 2024

Ja som platila najskor, az potom som ju nasla, tak neviem

galinotchka
21. okt 2024

My sme z dediny pri Trnave, takže to mi asi komplikuje situáciu. Avšak mám podobnú skúsenosť s Domeliou. Najlepšie funguje, ak dáš inzerát ty. Ak som reagovala na inzerát ja, tak snáď z 5 spätná odpoveď ani jedna.

lienka.7
21. okt 2024

@autorka daj si inzerát na FB do skupín a mas ich hneď.

pieksamaki
21. okt 2024

My sme tak cez doméliu našli 2x .....ale nechceli sme na pravidelnej báze...nemali sme už na to aby sme si zaplatili 15 eur na hodinu...a členské ano.to tam tak funguje.....
Skúsila by som cez FB

autor
21. okt 2024

@lienka.7 a do akej skupiny?

pieksamaki
21. okt 2024

Skus vyhľadať podľa názvu....upratovanie domácností, domov....atd

luccija
21. okt 2024

Všetky majú práce vyše hlavy🙂Lepšie je, keď si sama zadas inzerát a na FB do skupinky vášho mesta, mestskej časti, gazdinky a pod ...

lienka.7
21. okt 2024

@autorka mas rôzne FB skupiny... napr. Brigády v BA a okolí a pod. Tam keď dáš, sa ti ozvu same