Hľadám podobný parfém !!

27. jan 2020

Hladam parfem, ktory vyzeral trosku podobne ako na papieri (priblizne 🙂)
Myslim roky 1990/2000, bol taky do zelena, akoby taka mozaika priesvitna so zelenymi odtieňmi najmä. Ten vrch si uz moc nepamätam, ale vonal velmi nezvycajne.
A myslim, ze to bola znama znacka, len ho uz prestali potom asi vyrabat.
Poradil by niekto ?

janinka007
27. jan 2020

emanuel ungaro apparition

gubiko
27. jan 2020

ánooooo, ungaro. doteraz som nad tým premýšľala!!!

autor
27. jan 2020

Ano, dakujem moc 👍😉😁

autor
27. jan 2020
majkovaalinka
27. jan 2020

Áno. Emanuel Ungaro. Ale už sa nedá zohnať pár rokov 🙁 iba fake. Takýto fake som horko ťažko objednala naposledy a tomu je už hádam aj 5 rokov.

janinka007
27. jan 2020

@majkovaalinka prosim ta co trepes🤦‍♀️ normalne sa da stale zohnat na nete za nejakych 20€ Milujem tieto sproste nazory, originaly vs. fejky. Kto by uz fejkoval nejakeho ungara🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🍾

haanovajana
27. jan 2020

Ako vonia?

autor
28. jan 2020

@haanovajana to by aj mna zaujimalo 🙂

autor
28. jan 2020

je tam tonka beans a pačuli co mam rada, no zaroven vanilka a malina co moc v parfemoch nemusim, no viem ze to nebola tuctova vona.

janinka007
28. jan 2020

strašne sladká, mierne korenistá, taká likérová, ale ja som s ňou mala úspech

autor
28. jan 2020

da sa to prirovnat k niektoremu parfemu ?

elenita
28. jan 2020

Inak baby, v dobrom zasnem, ake ste tu odbornicky 🙂 Podla jednej kresbicky hned idetntifikujete parfem ... Klobuk dole 🙂

janinka007
28. jan 2020

@elenita tak ja, čo mám bežne doma 40-50 parfumov, mne už rukami prešlo kadečo za vyše 30 rokov 😀

autor
28. jan 2020

@elenita ja tiez 😂

mimca77
28. jan 2020

Na tu vonu som zvedava, popis ma zaujal. Ale v dobrom sa tu strasne kosim na tom obrazku, uplne mi to spravilo naladu, ako keby som vlastnu kresbu videla😁

majkovaalinka
28. jan 2020

@janinka007 v pohode si ho kúp za tých 20e...ja som si ho takto už 2x kúpila a dobre poslúžil akurát tak ako osviežovač vzduchu na wc, lebo s tým čo som v parfumérii kúpila sa nedal porovnať. A možno to nebol fejk ale originál...ale potom to bol nekvalitný ležiak.

janinka007
28. jan 2020

@majkovaalinka ja uz som posunula ovela dalej v pouzivani parfumov, tento som pouzivala tak 12 rokov nazad, dnes by som si ho na seba nedala😉

gubiko
28. jan 2020

@majkovaalinka s parfumom sa nič nestane, keď leží. môže sa pokaziť len pokiaľ sa dostane do neho vzduch, resp. stlačením pumpičky.
@janinka007 čo používaš teraz?

janinka007
28. jan 2020

@gubiko vselico. Toto su zimne a univerzalne parfumy. Letne mam zazimovane 😊

gubiko
28. jan 2020

@janinka007 wow, super zbierka!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimca77
28. jan 2020

@janinka007 ty jo, to by mi nenapadlo, ze niekto ma 50 parfumov. Ja som horko tazko nasla 2-3 co sa mi naozaj pacia. Vsetky tie vone si pamatas? Podla coho sa rano rozhodujes, ktory pouzijes?

autor
30. jan 2020

tak objednany z netu, na skusku 5ml edp som zvedava 🙂
v mojej zbierke je tych parfemov menej..teraz mi prave dosiel Guerlain Champs-Elysses (mala som edt, nabuduce uz isto radsej parfem, velmi fajn na zimu, vzdy ma ta vona tak prebudi k zivotu), tiez mam rada prirodnu kozmetiku Lush z Anglicka konkretne Karma..na leto Versace Yellow Diamond a mozno do buducnosti este Elie Saab Elie Saab edp.

autor
10. feb 2020

tak parfem dneska dorazil, nastastie len 5ml, vonia velmi kremovo az by som povedala, nie je to bohuzial moja vona, je to taky zvlastny mix voni, skor pre postarsiu zenu, skoda

janinka007
10. feb 2020

Tak toto rozhodne nie je parfum pre damu v rokoch, aj ked neviem koho si predstavujes pod pojmom postarsia zena. Ja mam 50, ale toto by som si uz na seba veru nedala a nepasuje mi to ani k starsim.

autor
10. feb 2020

nechcela som nikoho urazit, mne to vonalo ako moja babka trosku, zena po 60ke, len asociacia