Pochybujem, že mi niekto pomôže ale skúsim možno z motyky vystrelí😅
Bol asi rok cca 2012 keď som na Youtube našla pesničku( pesnička ale nebola z toho roku takže asi bola staršia), nebola slovenská, ale nie som si ani istá či bola anglická ale asi áno. Vôbec neviem čo sa tam spievalo pamätam si len videoklip. Ten ma naozaj zaujal ako film.
Malý chlapec mal ocka pilota, kzorý zahynul. Boli chudobnejší. Chlapec sa začal pripravovať za zápal v boxe, a mal vo videoklipe taký ten výbeh na schody ako Rocky Balboa. Viem ešte, že tam behal s lietadlom pri koľajniciach a ako keby spominal.
Naozaj krásny videoklip. Pesnička ma ani tak vtedy nezaujala ako klip.
Ak by niekto prišiel na názov bude nesmierne vďačná.
Ja som skúšala aj youtube aj google ale nič.😕
Prajem pekný letný deň😁
@flimelka ja už pár rokov😅 ale v poslednej dobe som si všimla, že mamičky tu často napíšu len nejaky krátky úryvok z filmu a hneď majú názov. Tak som skúsila. Ale tiež mi myslím, že ten videoklip môže byť ak vymazaný, pretože som skúsila už všelijak hľadať a bezuspešne
🧐
dufam, ze je to ono a ak hej tak toto bolo moje vyhladanie v googli “old song boy boxing dead dad pilot” 😂
@anavixy áno❤️🥰🥰🥰 až zimomriavky mám 😅😅 ty si úžasná❤️🥂 ja som ju hľadala určite aj 5 rokov 🤣🤣🤣 priznávam sa som debil😅
Ale vážne ďakujem z celého ❤️
Haha tak to som rada 🤩 ja som ani neverila ze by to mohlo najst takto ale zaujalo ma to tak som skusila 😂
@anavixy je to hrozne staré ale ten videoklip ma svoje čaro aj teraz 🥹
@niggaballs komentar hodny inteligenta…🤔🤮
@niggaballs nech uz zacne skola….🙏 Nechces ist radsej na brigadu?🤔
Zaujímavá pesnička. Nepoznal som, díky 😀
@mojemenonikto to ani ja a ani to nie je moj zaner 😅
Ja sice neporadim, ale uplne viem, aky to je pocit, ked proste dlhodobo hladas nieco a nevies na to prist 😀 Je to hrozne, stava sa mi to, to proste myslim furt len na to 😂