Ahojte.Nepoznate niekto Darinku Lakatosovu?Ak ano dajte mi vedet,alebo mi napiste jej nick
to znie ako ciganka
@katecameron , a? myslíš, že má taký nick?
No na modrom konikovi ma takyto nick erika456 chcela odo-mna kupit tenisky-sa neozyvala tak som ich predala druhej pani a v ten den mi poslala aj ona peniaze a ani mi nenapisala ze ich platila uz az ked som jej napisala ze su predane.A na INTERNETE BANKING boli poslane peniaze od tejto Lakatosovej tak som nevedela od koho prisli tie peniaze.Lebo nick ma erika456 pritom sa vola asi Lenka Mikulova a peniaze mi prisli od Lakatosovej,tak som v tom mala haloooo......Tak som jej povedala nech mi posle adresu kde jej mam tie peniaze poslat najskor mi napisala , iba Meno tak som jej odpisala ze a zbytok si mam domysliet? Tak mi potom poslala aj adresu a samozrejme zase mi neudala smerovacie cislo tak som bola najedovana...To s nou nieco jednat no hrozneeee.Pochopili ste aspon nieco s toho co som chcela povedat?He...ja hej .Ahojte.Pekny den Monika
@lammonika hej pochopili,čo sa dá na tom nechápať?...aj to sme pochopili,že Lakatoška má vedenie cez Palestínu :o)
skus si ju natukat na facebooku