Hľadám mamičky, ktoré sú ochotné pomôcť

emajbova
11. okt 2012

Ahojte, chcem sa na vas vsetky obratit s prosbou o pomoc a radu, (poprosim vsetky maminky, ktore nemaju zaujem pomoct, nech nesudia ). Hľadam pomoc pre mamicku, ktorej 2rocny syncek ma poruchu bunkovej imunity a s tym spojene diagnozy. Maminka je na deti sama, kazdomesacna liecba je nakladna., a rodina to nevie sama utiahnut. Bojuju z mesiaca na mesiac . Požiadali o pomoc cez http://www.ludialudom.sk/vyzvy/631 , ( vyzva je overena cervenym krizom, a teda sa nikto nemusi bat ze je to podvod, je tam aj info o ich celej situacii a cislo uctu na pomoc). Vyzbierali trochu malo prostriedkov na diagnosticky pobyt, kde momentalne su, ale len na par dni, lebo viacej si nemozu dovolit... Viem ze ludi, ktori porebuju pomoct je vela, prilis vela, ale prosim, kto mozte aj tak pomozte. Velmi pekne vopred dakujem za pomoc, pripadne informacie kde este by sa dala pomoc najst. Mamicka kazdy den posiela vyzvy s prosbou o pomoc, ale stale sa az tak velmi nedari..

emajbova
autor
11. okt 2012

@janage@gabikula, predosle som dala ako otazku a tak sa tam neda pisat..no zial dobry anjel im napisal, ze maju stanovene diagnozy ktore podporuju, a tato tam nespada..tato nespada skoro nikam, tak sa nevedia dovolat pomoci..

janage
11. okt 2012

ej tak to mi je ľúto ešte ma napadla stránka mamymamam. Držím palce

emajbova
autor
11. okt 2012

@janage skusim to Monike preposlat, vdaka🙂

janinah
11. okt 2012

@emajbova mamičky z materskej asi máločo môžu poslať,akj keby chceli 😒 oslovte podnikateľov,firmy,politikov....

emajbova
autor
11. okt 2012

@janinah ale pravdaze, monika skusa oslovovat vsetkych moznych...poznam ju tiez len cez MK, ale chcela som vyskusat pomoct...niekedy ma niekto aj len uz nepotrebne oblecenie ktore pomoze..nikdy neviete..

kukli
19. okt 2012

mam starsie saty a par hraciek, ak by to niekto potreboval a pomohlo by mu to...

zdenuskapechova
5. nov 2013

dobry den chcela ba som sa spitat ci by sa tu nasla dobra mamina ktora podarovala vecicky na moje deticky mam tri deti manzel stratil robotu a nestihame nic som z kosic okolia a hocičo by nam pomohlo kedze ide zima peniazky nesu som nutena pisat a poprosim o pomoc ,,,,,,,,,,DDD

zdenuskapechova
5. nov 2013

@kukli DOBRY DEN .mala by som zaujem o tie vecicky co ponukate ,,,sme v hmotnej nudzi a zisli by sa nam kedze peniazky nesu dakujem som z kosic okolia

1marika1
15. nov 2014

dobrý večer

mám k dispozícii nejaké oblečenie pre novorodeniatko dievčatko /v.č. 56/

ozvite sa

ingrida21
19. dec 2014

ak by niekto mal nejake oblecenie pre 6 a 2 r.dievcata pomohlo by nam to aj nejake hracky dakujem

denaha
30. dec 2014

Mám vecičky pre babatko ,darujem...ale iba seriózne žiadnej podvodníčke.

babetku6
31. jan 2015

Ahojte maminky.Som slobodna a sama cakam babetko v aprili no touto cestou hladam maminku ktora by mi podarovala alebo za rozumnu cenu predala detske hniezdo,postielku,prebalovaci pult,odsavacku cakam chlapca,oblecenie uz mam nachystane co som podostavala vopred velmi dakujem.okolie trnava senec

stacinka69
19. feb 2017

Hľadám mamičku ktorej by som po darovala kočík. Som z BA len si treba prísť zobrať. Taká čo čaká bábo a nemá na kočík. Ďakujem