Ahojte,
hľadám mamičku s bývalým nikom: princess123.
@martinkatinka Áno
@laurika999 tak myslim, ze ta je tu furt pod inym nickom a vzdy ju zmazu, lebo je to podvodnicka
@martinkatinka podvodníčka ???
@laurika999 islo jej iba o biznis.... A drza bola .... Stale ju tu blokovali
@martinkatinka No "pekne". Ďakujem za info 🙂
@laurika999 ona jeden den zalozila prispevok, ze hlada niekoho, kto jej seriozne vyvesti zadarmo...a o 2d uz davala ponuky na vestenie ona sama ako odbornicka...pred niekolkymi mesiacmi si tu vymyslala, ze je tehotna a pridavala stahovane cudzie testy..
@sisa_s toto som nezachytila... Ale zachytila som, ze kopirovala z nejakej stranky horoskopy
Hadam si si nemyslela,ze niekto vie predpovedat buducnost?😂😂😂
@stanulienkat to je moja vec, čo som si myslela, nie ? .... Či len dnes opäť máme podrypovačnú náladu, ako to v niektorých tvojich príspevkov býva zvykom všeobecne ? Ťa fakt nemusí trápiť, čo si myslím. Takže nabudúce poprosím bez invektív. Vďaka. Pekný dník Ti prajem 😉
Aj keby tu mala nový nick tak jej ho zrušia, takže tá sa ti už asi neozve. Snáď si jej neposielala žiadne peniaze vopred.
@laurika999 🙄
@lesana25 Nie, peniaze som našťastie neposielala.
@stanulienkat náhodou stretla som človeka čo to vie a aj kolegyňa má podobnú skúsenosť,ale zas s niekým iným 🤷 takže zas ono to nemusí byť taká blbosť 😁
@natalia912 takymto hlupostiam veria len zufale zenske,co nemaju ani chlapa. Kazdy ti povie,ze vestice su len dobre psychologicky a odrbavacky a vedia manipulovat. Kazdy kto ma aspon trochu mozgu, tak ma na to nazor. Nech ti teda vyvesti cisla sportky.😂
@stanulienkat tak každý má na niečo názor, ale nemyslím si že si za to zaslúži výsmech ✌️
Existuje velmi malo ludi, co maju vyvinuty cit pre buducnost. No tato to urcite nebola.
@natalia912 istých poznámok od ľudí, ktorí tu boli aj adminkami riešené za svoje správanie a vyjadrovanie si nevšímaj. Keby boli aspoň inovatívne 😜, ale slovné použitie "zúfalé ženy" majú skoro v každom komentári.... aj opakovať sa je zúfalé 😂😂😂
@stanulienkat prosim ta a na toto si ako prisla? predstav si , ze existuju ludia co maju dar- vidiet buducnost.Nie je ich vela ale su.
Nechapem preco mas potrebu niekoho nazyvat zufalou zenskou,bez chlapa.
@maca1984 toho si nevšímať. jej "pracovná metóda". smutné, že slušnejšiu nepozná...no neviem, neviem, či na tom zúfalstve niečo nebude, keď sa tým slovom tak oháňa. Lenže na ostatné
@laurika999 A preco ju vlastne hladas? Oklamala ta?
@martinkatinka by som nečudovala,keby zakladateľka tejto temy,bola ona sama..😀 pani veštica,ktora chce na seba zas len upozornovať ,lebo ma celkom dobry prehlad o členkách na to,že je tu pár tyždnov aj s cestou...
..no a teraz čakám samozrejme čo vyčíta na mna z tej jej vešteckej gule 😀..
...som citlivá,tak poprosím opatrne 🙂 😝
@miskakyska tak z vešteckej gule som vyčítala, že zrejme nie si až taká citlivá. Skôr uštipačná a podrypovačná. Tak dúfam, ze som sa ťa nedotkla až tak. Že zaspíš večer
@martinkatinka mala som s ňou niečo rozriešené, veštila mi. ešte keď mala ten nik princess123. potom mi o dva dni písala, že používa iný nik ( zabudla som aký) a ten bol ešte v ten deň zrušený adminkou.
@laurika999 a ty si jej aj verila? Nebola ti podozriva?
@laurika999 a ty si jej aj verila? Nebola ti podozriva? A akou formou ti vestila?
@miskakyska Princess nevedela napísať jednu normálnu súvislú vetu bez chyby, toto nie je ona.
@martinkatinka no potom, keď mi napísala z iného niku, tak potom som ju začala podozrievať. .... začalo to tak, že ja som zháňala vešticu, tak som napísala do skupiny "medzi nebom a zemou". a ona mi odpísala, že ona veští. a že zháňa vešticu aj pre seba, lebo sama sebe veštiť nechce a chce numerologičku. ona, že veští z tarotových kariet .... čo mi "vyveštila" začiatok sedel, potom ďalej už to nesedelo.
@laurika999 tak zaciatok je taky vseobecny myslim pre vsetkych......
A aj pytala od teba peniaze?
@martinkatinka Áno. 10,-€, ale neposlala som, lebo som s ňou chcela ešte niečo doriešiť. A potom som ju začala podozrievať. A o dva dni bola fuč.
To je ta vestica?