Dobrý deň,poznáte prosím mamičku s nickom matuliq_69 ?
Poslala som jej peniaze 22 EUR za zimný overal pre dcérku a doteraz nemám ani overal ani peniaze.vraj mi ich posle,ale odvtedy nekomunikuje a peniaze neprišli.neviem čo mám robit😢😢😢prosila som ju aby mi ich poslala keďže peňazí nemám nazvyš a tieto boli posledné za ktoré som chcela kúpiť dcerke overal.😢
Okrem jedného hodnotenia mala dobre tak snáď sa spamätá a nebude okrádať mamičky.... Takých to ľudí by som rusika na tejto stránke... Je to hanba.
@kurce22 poziadas banku o storno - oni ju za poplatok vyzvu, aby € vratila. Ma na to 30 dni. Ak nevrati, mozes sa obratit na policiu.
@veronikaszabova myslite že polícia sa bude zaoberať takou sumou?
@kurce22 podla mna nebude.
Ja som ti len napisala postup, ako to je v pripade stornovania platby.
@kurce22 v SLSP je poplatok 10 eur. Prídeš na pobočku, spíšeš žiadosť o vrátenie platby (povedz, že omylom si poslala peniaze na iný účel, preverovať to nebude nikto). SLSP požiada o vrátenie platby jej banku, tá dotyčnú vyzve, aby peniaze vrátila. Ak to neurobí, druhá banka poskytne sporke údaje a sporka ich poskytne tebe (meno a adresa).
@ivkazba nie, neposkytnu jej udaje o majitelovi uctu - len policii ( na zaklade GDPR)
Bod 6, kontaktuj adminov
https://www.modrykonik.sk/faq/faq/