Ahojte,
mam na FB bazarikovu stranku s oblecenim po svojich dcerkach, ktoru by som chcela rozsirit najma o chlapcenske oblecko a oblecko pre starsie dievcata (od 86 vyssie). Hladam najma podobne nastavenu mamicku, ktorá ma ekologicke zmyslanie a ma rada kvalitne oblecenie pre deticky a tiez ich rada paradi 🙂 Najradsej by som pridavala oblecenie znaciek next, lindex, HM a tiez slovenske znacky Bubbe, mirau, ako aj slovenske handmade kusky. Pepco, kik, lupilu a podobne znacky nepridávam! Ako by to vyzeralo? Nemusis byt z rovnakeho mesta (BA), no je doležite aby:
- si mala dostatok chlapcenskeho alebo vacsieho dievcenskeho oblecenia na predaj
- oblecko bolo kvalitnejsich znaciek
- si nasu stranku trochu propagovala
- mala cas oblecko PEKNE!!! (na bielom pozadi nalezato alebo visiace) nafotit
- cca 1x tyzdenne mi fotky zaslat a ja ich uverejnim na web
- ked sa ozve mamicka, ktora by mala o vecicky zaujem, tak jej ciste, oprate veci zabalis a posles.
Cenu za veci si stanovis sama a peniaze od mamicky pojdu priamo na tvoj ucet. Samozrejme jej ich zasles az ked ti pridu peniazky na ucet alebo ked zasle screenshot o platbe.
Takze ak ma niektora zaujem o spolocny bazarik, napiste. Budem sa tesit!
Veronika
@antoniatonka Danu mamicku by som urobila adminom az ked by som videla, ze sa na nu da spolahnut a veci odosiela tak ako ma, kedze by som ju nepoznala. Ide o mnou zalozenu a budovanu stranku takze si asi davam zalezat na jej dobrom mene, ale to niekto ako vy zjavne nechape lebo je taky typicky diletant. A to, ze si kazda vie veci predat hocikde je jasna vec, tu ide o uplne iny princip a bazarik zalozeny na inej pointe. A myslím ze na nazor som sa tu nikoho nepytala
@juracsikova kolko mas sledovatelov na fb?
@juracsikova ak sa mu venuješ tak, ako promptnej odpovedi na môj komentár ( po dvoch dňoch), určite máš nepreberné množstvo záujemcov, ktorí pokorne čakajú👍
@antoniatonka ono, jasne ze je to konina, kazda priemerne sikovna osoba si preda oblecko vo vlastnej rezii, nepotrebuje aby ju "adminka"buzerovala s krajsimi fotkami, pranim, zehlenim a este si vyberala ake znacky mozes predavat 🙂 A ako bonus mozes jej fb stranku este aj propagovat :D Fakt ma zaujima kolko ma sledovatelov ked ma taketo ambicie.
@antoniatonka s odpovedou na taketo komentare si davam totiz načas
@zooeynka "ako bonus" by mala svoje portfólio mamiciek ktore by mohli kupovat vela veci od nej ale dobre. Hladam niekoho s podobným eko mindsetom ktoru taketo nieco bavi a postupne by islo o spolocny projekt. Vobec nechapem taketo nedomyslene komentare, ked sa to niekomu nepaci, nech sa nehlasi, ja nikoho nenutim
@juracsikova ano, musela si si dobre premysliet, aka odpoved by bola relevantna, a evidentne prehliadas iny komentar, kde si dotazovana, kolko "fanusikov" mas 🙂
ono, sedliacky rozum hovori, ze si vyberiem niekoho z okruhu znamych, rodiny, kamaratov, ci spokojnych zakaznikov, na fb, nie tu.
Cely internet je zahltený oblecenim, na kazdeho doma pada skrina, nielen detske oblecenie sa nuka aj zadarmo, i nove, len aby sa toho clovek zbavil, su skupiny, bazare, kde su aj referencie kupujucich.
aky moze byt zaujem o oblecenie nosene po dvoch detoch? si druha "plackova" ze tvoje "meno" predava ?🙂
@juracsikova ale odpoved na otazku som sa nedozvedela....
@zooeynka musi ich spocitat
@antoniatonka no ved v idealnom pripade donesies ty mnozstvo potencialnych klientiek do tohto kseftu a biznis moze zacat 🙂 Nejde ani tak o tvoje znackove oblecko ale o ludi, ktorych so sebou donesies ;)
@zooeynka vlastne portfolio :D
@antoniatonka a ked budes sikovna a zodpovedna mozes pridavat vlastne fotky oblecka, to je super bonus ;)
A co je na tom eko? 🤔Ved aj pepco už ma certifikované veci.. Aj eko bavlnené rady, aj sisay aj reserved .... Myslím, že nepokrytecke eko recykluje všetko... Len pokrytec je schopný výberu...
@zooeynka ani nedozvies
@juracsikova nič v zlom, ale predstavila si sa tu dosť direktivne a arogantne a neviem, kto by chcel s takou osobou spolupracovat...
Inak keď eko, tak si pozri ako niektoré z tých značiek vyrábajú oblečenie.
@poopsie kazda jedna vec, ktora sa nanovo musi vyrobit uz vyčerpáva zdroje ako vodu, podu, materiál. To znamená ze NIC co sa tvári ako eko lebo je z napr. biobavlny eko nie je. Eko je jedine to co sa nikdy nevyrobi.
@antoniatonka mas pravdu, pridali sa mi tam za tento cas ktory travim odpisovanim na taketo inteligentne komentáre dalsi siesti sledovatelia, takze cislo sa opat zmenilo 🙂
@juracsikova ale inak prečo nepovieš koľko máš teda sledovatelov ? Je rozdiel či 13 alebo 10 000, pri druhej možnosti vidím benefit pre osobu ktorú tu hľadáš, pri prvej ziadny
@juracsikova a preto nechápem tvoje pokrytecké rozdeľovanie, čo áno a čo nie...
@juracsikova určite sa pridali zo zvedavosti s kým pôjdeš do "kšeftu"
@juracsikova joj že teda eko je len to čo sa nikdy nevyrobí... Tak si nastuduj ako vyrába HM a next napr.. z tých čo si vymenovala. A všetko okolo toho procesu, keď už ti ide o vodu, pôdu, materiál a mnoho iného...
Ja mám ešte najradšej také že, ... "Ja" kupujem iba nové "značkové" (nech sa veselo vyrába ďalej), vynosia moje deti jedno po druhom, treťom a potom predávam ďalej a apelujem na iných že majú myslieť ekologicky 😇
Jupii, ďalší luxury fashion bazarik na fb číslo 1050.
a co je nesvojpravna, aby tebe fotky posielala, akoze by nesmela ani tuknut pismenko ? kludne si dokaze kazda predat svoje veci HOCIKDE na x strankach aj bez tvojho prispenia, ci povolenia🙂 ziadny prinos v tom nevidim pre kohokolvek🙂