Hľadám klub alebo spoločnosť ľudí

mleo
14. okt 2024

Zdravím, je niekto kto by hľadal do klubu človeka?

Zaujímam sa o dobrú spoločnosť, kde sa nafajčí a nepije, ale kde sa rozprávajú ľudia o nejakej téme alebo niečo konkrétne, kde sa dá byť produktívny, kde sú ľudia ktorí sú vzdelaní a snažia si žiť lepšie. Ak o niečom viete, tak prosím dajte vedieť. Veľmi rád by som spoznal ľudí, ktorí majú rovnaké záujmy a hodnoty. Ak by niekoho takáto myšlienka oslovila a chcel by sa porozprávať so mnou o možnom založení spoločnej komunity, nech mi napíše správu a spolu sa o tom porozprávame.

Ďakujem

martinmmartin
14. okt 2024

Skus Jehovistov, mozno to vyjde a prijmu ta

mleo
autor
14. okt 2024

samozrejme, je lepšie a ľahšie sedieť doma a platiť hypotéku ako sa snažiť o niečo dobré. Ale fajn dokážem prijať aj sarkazmus.

fido69
14. okt 2024

@mleo Skús sa informovať v Rotary klube. Myslím si, že by ti vyhovovali. 😉
https://www.rotary2240.org/

mleo
autor
14. okt 2024

okej, pozriem sa na to. vďaka

majonezka
14. okt 2024

@mleo ake mesto?

mleo
autor
14. okt 2024

západne SK

majonezka
14. okt 2024

@mleo som z Piešťan, rada sa pridám

stanulienkat
14. okt 2024

@mleo je klub turistov. Myslim, ze ked pogooglus, najdes aj ine skupiny.

kittykat22
14. okt 2024

@mleo skus facebook. Tam je vela skupin orientovanych na rozne sporty, spolocenske podujatia, zvierata, cestovanie, fotografiu ... a podla toho co ta zaujima, skus to tam.

mleo
autor
14. okt 2024

@kittykat22 Facebook je príliš šedý a sivý. Ja skôr obľubujem spoločnosť mimo internetu.

kittykat22
14. okt 2024

@mleo to su ludia ktori sa realne stratavaju za ucelom skupinoveho zaujmu.

h2
14. okt 2024

@mleo Mensa. Ale musíš splniť podmienky (IQ 130 a viac, potvrdené ich oficiálnymi testami.)

gleep1
14. okt 2024

U nás v knižnici sú rôzne akcie a sedenia, pozri sa čo sa deje v knižniciach v tvojom okoli.

ivanaks
15. okt 2024

Pozri aktivity knižnice v Tvojom bydlisku, potom podľa záujmu existujú aj rôzne záujmové organizácie, kde sa ľudia stretávajú - záhradkári, chovatelia hospodárskych a drobných zvierat, včelári, folklórne skupiny a súbory, Živena (ručné práce a pod.), miestne organizácie Červeného kríža, MO Matice slovenskej (niekedy robia aj prednášky, besedy), nejaké charitatívne organizácie, kresťanské spoločenstvá, turisti aj spomínaný Rotary klub atď. Pozri na nete, či niečo také funguje v Tvojom okolí (aj anonymní alkoholici - netvrdím , že to je Tvoj prípad, aké niekde sa združujú a stretávajú aj oni, potom ochotnícki divadelníci, insitní umelci, neprofesionálni fotografi atď.). Neviem, čo Ťa baví, k čomu inklinuješ a čo v Tvojom okolí je/nie je. V niektorých mestách aj múzeá robia prednášky pre verejnosť, workshopy. Skús pohľadať,.možno nájdeš to svoje "orechové".