Ahoj. Hľadám si kamošky ktore maju manželov rybarov a ktore s nimi chodia na ryby nech manželia chytaju a my môžme kecať a zabavať sa spolu. Ja má 26 rokov a mam syna ktory ma 3 roky. Najdem tu nejaku kamošku
ahoj. som rada že sa konečne niekto ozval ja už budem mať 27 rokov a naš drobec 4 roky za tri mesiace. a chodis z mužom aj ty na ryby?
Ahojte dievcata,aj ja mam manzela na pol roka😉 lebo ako zacne sezona,tak uz nic ho neudrzi🙂🙂 Mam 32 rokov dcerka bude mat v auguste 5. Ked je pekne pocasie,tak chodime s nim,bavi nas to,dcerka ma tiez papiere🙂
@majka2 ahoj 🙂 mne sa neukazala tvoja sprava, daj nabuduce pri mojom odkaze "odpovedz" aby mi to ukazalo, ked sa prihlasim 🙂 no chodievam aj ja, ked moja mamina varuje, minuly tyzden som sla po veeelmi dlhej dobe, zobrala som aj moju segru, grilovali sme si a zacalo tak strasne prsat, ze sme museli domov ☹ a ty chodis?
ahoj. no my chodme ale ja brávam od malička aj malého už od malička už skočíkom som chodila a v pohode my sme sa hrali na brehu a bolo a tera už bez problemov už bude mat 4 roky tak už aj na noc sa da ist.
mi nic doma tento rok moj mužik na ryny nepojde kedže ma novú prácu je kamionista a stale je preč takže nemal by kedy
@mimuska1 ahoj,mne priniesol vcera stuku,asi brali😉 Ide iba do Brodskeho,ale je to tam fajn,aj si dobre zachyta🙂 dnes sme prisli do Lučivnej na liecenie,mala je dost casto chora,ma slabsie plucka☹narodila sa mi predcasne v 30t.t. mala 1230g. Budeme tu cely mesiac,velmi sa jej tu zatial paci🙂
tak aj ja sa pridávam ... tichého blázna mám doma a už pobláznil aj syna, na rybách som bola prvý a poslednýkrát, keď som videla ten jeho zhypnotizovaný pohľad do neznáma ... a ja som histericky behala za deťmi aby sa náhodou nepošmykli a nespadli do vody. domov som prišla úplne vyfľusnutá a muž oddýchnutý 😒 s tým že ako sme si veru pekne odpočinuli pomocccccccccccc nikdy viac 😉
ahojte rybarky 🙂 chodi sem este niekto ??? 😀 ako sa mate, co deturence posluchaju?
ahoj 🙂 tak to je super,že sa mu pačilo,my sme boli minulý výkend na rybačke,člnkovať aj kupať a malu sme odtiaľ nemohli dostať domov,je ako maly vodnik 😉 teraz si uživame posledne prazdniny,od septembra nastupujeme do školy,tak dufam,že to zvladneme 🙂
ajoj🙂 ja mam muza rybara🙂 a mam lem 21 rokov (ak ti to nevadi) a nas maly ma rok a pol.