Ahojte.
Chcela by som si nájsť kamarátku na písanie a keby sa da aj na stretávanie.
Na začiatok sa predstavím, som mladá 28 ročná mamina, mam 3,4 ročného syna, ten chodí do škôlky,ale čakám druhé bábo s priateľom a som z Hlohovca.
Ide o to ze väčšina kamarátok sú slobodne bezdetne a majú úplne iný život. A ja sa tým pádom nudím doma so synom sama. A tiež by som chcela s kým vybehnúť na prechádzky kávu von s deťmi.
Tak ak niekto chce ozvite sa, budem rada. Ďakujem
Ahoj ja som s liptovskej teplej a ty
Aha tak ak budeš niekedy ciet môžme sa stretnúť
Áno môžme prečo nie? A si aj na facebuku? Tam som častejšie než tu
Tak to nevadí môžme si písať občas aj tu
Ja som stred.svk casto som hainburg otec mojej malej je rakusan cize ba okolie nieje problem🙂 dcerka ma 14 mesiacov auto mam byvam sama pri zh cize nitra je 45 min to tiez nieje daleko inak fb mam lucia tetovana
Tak ak tak tam mi piste lebo tu zas neviem ci sa dopatram odpovede
@lea1989 ahoj..... Ja som nova v hc a poriadne tu este nikoho nepoznam a moc mi chyba niekto skym by som si kavicku dala, pokecala. Tak ak by si chcela tak napis.
@zuzikovasandra ahoj. Jasne v pohode môžeme.
@lea1989 a @zuzikovasandra.. Ahojte, aj ja som v HC nová a nemám s kým pokecať, mám ročné dievčatko.. Tak ak sa vám bude chcieť, môžeme si písať, alebo sa aj stretnúť 😊
@lenkax22 ahoj...ja by som bola za... nemáš nahodou fb?
@zuzikovasandra a @lenkax2 baby ozvite sa kedykoľvek, síce malý ma už 5 rokov a chodí do škôlky, ale ak by ste chceli ísť na káve ozvite sa, alebo s detičkami von som za 😉
@zuzikovasandra áno mám, nájdeš ma ako Lenka Vavreková Suchoňová
@lea1989 dajme niekde kávu, takú zoznamkovú 🙂
@zuzikovasandra no mohli by sme
@lea1989 nemáš aspoň messenger alebo whatsapp?
@zuzikovasandra nájdeš ma na fb Lea Ondrišová
@zuzikovasandra a @lea1989 a z ktorej časti HC ste baby? My bývame v Petre
@lenkax22 ja bývam na Sihoti
@lea1989 písala som ti na messenger... Aaaa vidim že poznáš Saškinych rodičov 🙂
Každá sme tuším na opačnej strane mesta 😊.. Musela som si pozrieť mapu, že kde to je, lebo to moc nepoznám
Ahoj ja mam 26 rokov a 5rocneho chlapčeka ktorý chodí do škôlky a ja sa tiež nudím ak čes môžme ísť niekedy sadnúť na kávu aleno sa prejsť s deťmi