Ahojte uz som to skusala a nenasla som. Dam este jeden pokus kedze ozaj kamoska s ktorou by sme si pomahali spolu sa smiali a aj plakali. Hladam kamosku na vsetko . Na dobre ale aj zle chvile. Mam 33 a 2 deti . Takze skor zaluby deti. Mozno aj spolocna dofca casom. Proste aby sa s kamosky stala casom rodina .
No velmi ti zelam aby sa ti to podarilo ale takto je mala sanca.to ti niekto musi proste sadnut a ty jemu..tiez hladam taku kamosku,resp.hladala som,no teraz viem,ze je to nemozne.aj mi to je luto ale asi s tym nic neurobim..tiez by som rada isla s niekym na kavu,vino ci damske nakupy. Mala som kamosku ale isla len 2x z 10tich zavolani a ona ma nezavolala nikdy nikam,proste ma nepotrebuje vo svojom zivote...
Odkiaľ si?
A co tak trosku viac info, najskôr odkiaľ si, vek detí, nejaké záľuby, koníčky a pod.?
@sszuzu8 BA
@bela30 BA
@svetlanka111 to mi je luto ,ale ak ta nepotrebovala tak to nebola kamoska. Hladam presne taku nerozlucnu
@lienka.7 som z BA ale nemyslim ze je to podstatne ak by sme sa stahovali tak by som nerada aby priatelstvo skoncilo, deti maju 1 rok a 3 roky . Moje konicky a aj zaluby su deti.
Autorka: Ja iba ci nemas hned na zaciatku privelke ocakavania. Vztahy, aj tie kamaratske, sa vyvijaju, nie je to staticka vec, najdem a od zajtra to bude naj kamoska na vsetko. A okrem deti, co rada robis, co ta bavi?
Ja sice nezijem v BA, ale chcela by som ti napisat spravu, das mi tvoj mail alebo nick, kde ti mozem napisat?
@makova333 ved jasne ze nwbudeme od prveho mailu naj kamosky ale mozno casom ano. Ak neskusim neuvidim. Neni mozne aby som nenasla spriaznenu dusu......ano velmi sa podla mna myslienkami podobam na annu zo zeleneho domu
@bela30 pisala som
Ahojky, o dobré kamošky je vždy núdza, pisnem ti IP a rozhodneš sa 😉
Teda samozrejme potrebujem tvoje nick name😉
Tak mi pokojne napis 🙂 Mam sice deti väcsie, ale mozeme pokecat...
Sice som od Zm, ale mam tiez 2 deti, ktore su moj zivot. Dcetka ma 20m a syncek 8m.kludne napis spravuy budem sa tesit 🙂
Aj ja by som bola rada. Kedy som našla nejakú kamošku mam 33 a 2 deti.vybehnut niekam na kávičku pokecat.okolie Rk .MT Dk
Miesto odkiaľ. Si?