Ahojte, nasiel by sa tu niekto kto by si so mnou popísal, prežívam veľkú samotu, mam27. Počas celej korony som doma sama celé dni, nedá sa navštíviť ani plaváreň ... Nejak to na mňa doľahlo až do takej miery, že posledné dni plačem z toho, že som opustena a asi som ten typ, čo každému pomoze, ale nikto o neho nejaví záujem. Som sklamaná zo seba a na druhej strane mám záujem o spoločnosť..stojím o pravú a úprimnú kamarátsku spoločnosť, o nič iné. Kamoska - dlhoročná mi pred začatím korony pove dala, že ju už nebavím a naše dlhoročné priateľstvo krachlo. Mohla som jej povedať vnútorné pocity a teraz som s nimi ostala sama.
@lienocka2808 bohužiaľ áno, mali sme sa vidiet, deň predtým som volala a ona jednoducho v nezaujme, že ju už nebavím....podotknem, že pár mesiacov bolo ticho, neskôr sa ozvala bez ospravedlnenia, napísala som jej, že má ranila, odpustila som jej ..šlo to ďalej, no opäť sa na mňa vykašľala a ja jej už nedoverujem, už má tak sklamala, že to nie je osoba, ktorá si zaslúži, aby som ju vpustila tak do vnútra svojho Ja, veľmi so mnou zametala :( ....teraz som opustena a nemám komu zavolať :(
na takú kamošku sa vykašli....
@deti95060810 už som sa jej vzdala, môj problém je ten, že som introvert a ani si nemám z akých zdrojov hľadať novú kamošku ....predsa už majú poniektoré aj deti a nemajú čas...mne chýba tak nesmierne spriaznená dusa- kamoska, priateľa mám, a ja sa tak trápim, cítim sa nepotreba a nemám sa komu vykričať, nemám ísť s kým na víno, kávu :(
@deti95060810
@lejlaba zial to tak je ked mas jednu kamosku. Ja som introvert tiez, a tiez nepotrebujem vela kamosov, a staci par a poriadnych. A tiez som vsetko vrazila do jednej spriaznenej duse, vabank. No ja som pre nu zjavne spriaznena nebola. Sla o rok skor na matersku a tam vsetko padlo. Uz sa ani nebavime a nemam ju ani na fb, zamenila ma za kolegynu, ktora sla na matersku naraz s nou, 😁 spamatavala som sa 3 roky, a mozno stale som sa nespamatala. Inak su tu kamosi, co nie su kamosi, ze ked sa neozvem tak neexistujem. Cize moji kamosi su rodina. A vdakabohu za mamu, ktora je moja naj naj kamoska a preberieme vsetko.
@lejlaba a do prace nechodis? Chapem, ze ta socializacia je teraz dost slaba, ale napriklad robota, kolegovia. Alebo ak robis z domu, potom by si si mohla najst brigadu, nie kvoli peniazom, ale prave kvoli ludom.
@lejlaba chápem ťa, ale radšej sama ak os niekým kto je ku tebe falošný....
a čo tak nejaké krúžky, spolky, oddiely, kluby a pod. Viem že teraz je corona ale keď to troška prejde tak skús si niečo nájsť čo by ťa bavilo....
Kolegyňa mala chlapa ožrana, nič z neho nemala, smutný život. Zapísala sa do turistického klubu - nachodila sa, kamarátov si našla.... začal žiť úplne iný život....
@deti95060810 to všetko až neskôr, len urgentne potrebujem niekoho teraz, už som dlhé mesiace sama a v okolí prevládajú len neosobné pracovné vzťahy. Nemôžem povedať nič vnútorné lebo by sa to dostalo von a mohlo by to byť zneuzite . .
A to by ti pomohol cudzi clovek z kona? Lebo teraz akutne niekoho potrebujes? V tom pripade sa chod vykecat psychologovi a vyjdes na to iste. Zaplatis si za posluchaca. Lebo ked to takto prezentujes, vyzera to, ze len nevies na koho by si hodila vsetku tarchu a negativitu a trapenie. Myslis, ze niekto dobrovolne ti napise, ze zahlt ma tvojim utrpenim, lebo nemam co na robotu?
Skús Tinder alebo nejaku inu zoznamku... Tam si mozes najst aj kamosku/kamosa z okolia.
Mam pre teba chlapa ak chceš 😁 kamarát má 30, tiež je smutný že je sám, chce aj deti..
@viki128 ona priateľa má
@snezienka33 všetko sa stáva
@limetka69 ja nechapem taketo zeny😓tiez nemam ziadnu spriaznenu dusu a v podstate ani kamosku...takze sa citim sama...
@lejlaba to ti takto priamo povedala, ze ju uz nebavis?