Hľadám fotografa zo Žiliny a okolia na tehotenské fotky

vendy77
4. feb 2012

Ahojte,

neviete mi poradit nejakeho dobreho fotografa? Chcela by som pekne fotky z mojho prveho tehotenstva? 🙂

erika2312
4. feb 2012

@vendy77 Pán Braška robí pekné fotky,sedí na Mariánskom námestí,má tam fotoštúdio.

nightfish
29. sep 2012

@vendy77 ak je to este aktualne napis na mail fotonightfish@gmail.com
Je omnoho lacnejsia ako Brasna, nefoti strojene fotky v ateliery co posobia umelo, ale pekne uvolnene napriklad aj vo volnej prirode (aspon vidno v ktorom rocnom obdobi si to prezivala) a navyse je to mila holka s prijemnym pristupom, mam s nou dobre skusenosti

mowinka1
18. okt 2012

@nightfish nejaka web. stránka s jej prácou?

renkaaa
19. nov 2012

ahojte,rada by som sa pri tejto teme spytala,kedy je najlepsie dat si spravit tehotenske fotky v ktorom tyzdni,alebo kolko pred porodom???dakujem

marcelka2012
27. nov 2012

@erika2312 ahoj Erika, a kde tam presne? A treba si priniesť aj tehotenské oblečenie a detské topánočky, či iné rekvizity na fotenie? Dakujem

tibike01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fotoman
11. júl 2013

aj ked je moj prispevok oneskoreny, chyba tu odpoved na otazku Renky: "ahojte,rada by som sa pri tejto teme spytala,kedy je najlepsie dat si spravit tehotenske fotky v ktorom tyzdni,alebo kolko pred porodom???.." pre buduce mamicky sa zvycajne odporuca ôsmy mesiac ( napriklad tehotna Demi Moore sa dala zvecnit v ôsmom mesiaci a pristane jej to ;)

mery333
25. jún 2014

Ahojte kočky, poraďte niekoho kto robí pekné foto vonku v prírode, stačí mi tak do 10záberov, najlepšie okolo tých 50e

mkphoto
4. jún 2015
zuzana643
8. apr 2018

@mery333 ahoj fotografujem v prirode moj kontakt kuko123@szm.sk