Ahoji te.Som maminka na rodicovskom,este mi ostava rok a pol,kym pojdeme do skolky a doteraz nebolo mozne mi nejak si zdokonalit nemcinu,co by som chcela,lebo v buducnosti uvazujem aj o praci v nemecky hovoriacej krajine.Nema mi velmi kto postrazit,tak premyslam nad nemcinou cez skype a pekne prosim,ak mate skusenosti,kde,v ktorom kurze a vobec ako sa co najefektivnejsie zdokonalit v nemcine.Moja uroven nemciny je taky pokrocilejsi zaciatocnik,🙂,tym,ze som ju doteraz takmer nepouzivala od maturity.No samozrejme slovom aj pismom,zvladnuta gramatika aj konverzacia,ak mate mozno aj nejake linky na nemecke texty,konverzacie,nech si vytvorim to nemecke prostredie...Dakujem krasne.Pekny den.
@elizabeth88 skuste https://www.doucma.sk
ja som takto vyuzivala anglinu cez skype
@gumkac19 Dakujem,skusim.
lernen mit maria (Daj do google a vybehne ti tam vela videi s nou. Ma aj na fb stranku kde si mozes sj gramatiku cvicit)
Síce nemám gramatiku perfektnú ale bývam v rakúsku a mám priateľa Rakúšaka takže umna doma len po nemecký. Keď to pomôže a chcete môžme pár krát pokecať po nemecký 😉 ale dopredu upozorňujem niekedy rozprávam rakúskym prízvukom 😂
@renate43 super,to by sme sa mohli dohodnut a prizvuk o.k.:grinning:
@sapetka Dakujem,skusim aj to.
My mame cez firmu jazyky cez Berlitz, mame taky kurz, ze raz do tyzdna osobne s ucitelkou a potom 2x Skype lekcie s native lektorom. Skus vyzistit, mozno vedia poskytnut aj cisto len Skype lekcie. Ucitelia su overeni, to si zabezpecuju sami, vies sa spolahnut. U nas to je tak, ze cez rezervovaci system si vies dat hodinu s hocijakym lektorom (ak Ti jeden nesadne, alebo chces pocut rozne prizvuky/teplo reci/styl).
Mam kontakt na ucitelku, keby si este mala zaujem. uci cez skype ....
@elizabeth88 Pekný večer želám. Som absolventkou prvého stupňa vysokoškolského štúdia v odbore nemecký jazyk a kultúra prekladateľstvo tlmočníctvo.
Doučujem nemecký jazyk. Možnosť doučovania je aj cez Skype messenger a WhatsApp.v prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom správy. Cena za hodinu dohodou. Ďakujem. 🙂
@elizabeth88 Pekný večer želám. Som absolventkou prvého stupňa vysokoškolského štúdia v odbore nemecký jazyk a kultúra prekladateľstvo tlmočníctvo.
Doučujem nemecký jazyk. Možnosť doučovania je aj cez Skype messenger a WhatsApp.v prípade záujmu ma prosím kontaktujte . Cena za hodinu dohodou. Ďakujem. 🙂
@misicka294 Ahoj, stále platia tie doučovania?
@misicka294 zdravím🙂 já by som sa chcela opýtať videla som že si písala že máš ukončený prvý stupeň nemecký jazyk a kultúra, chcela by som sa opýtať kde si študovala a či je to veľmi náročné? Ďakujem, dúfam že nevadí že tykám🙂
@elizabeth88 Budem velmi vdacna za kazdu jednu radu.Naucit sa jazyk len tak doma nie je asi uplne jednoduche.