Ahojte baby, potrebujem pomôcť vypátrať túto maminu, kupovala som od nej nejaké vecičky dávnejšie a teraz som jej omylom poslala 300 euro na účet a neviem ju skontaktovať aby mi ich teda vrátia späť...
ďakujem veľmi pekne za pomoc
odkial je?
Skús si ju nájsť cez Google, na FB, Instagram, telefonny zoznam a pod.
Našlo tam z Košíc
Kontaktuj banku
Dá sa to riešiť aj cez banku, ale tam je za to poplatok
ďakujem, jediné čo viem je meno z banky. Našla by som ju podľa vecí, ktoré som kupovala, ale to si už nepamätám...a ja nemám FB ani žiadne tieto otravy, tak asi len do banky volať...
@frzeiovn mne raz prišlo na účet síce iba okolo 10€ - žiadne meno v poznámke, nič, čo by mi pomohlo identifikovať odosielateľa. Účet na mužské meno, nesedelo mi k žiadnemu nákupu. No na druhý deň mi z toho istého účtu prišlo 0,10€ s textom v poznámke, že mi omylom poslala peniaze, či by som jej ich mohla vrátiť 😉 poslala som jej ich naspäť na to isté číslo účtu.. tiež to bola mamička, ktorá odomňa čosi kupovala a platila z manželovho účtu.. tak skús aj takto..
áno to som presne už urobila, poslala som je 0,10 že omyl a prosím o vrátenie tak čakám...
tiež sa mi stalo, že mi pani poslala 200e za denný tábor...obratom som jej ich poslala späť, nakoľko som vedela, že peniaze mi nepatria...ak je uvedomelá , tak určite ich obratom pošle
Už je to v poriadku, maminka poslala naspäť peniažky...zlatá....tak vec vybavená...
@frzeiovn vyziadaj cez banku