Hľadá sa Sotáková Lucia

frzeiovn
27. júl 2022

Ahojte baby, potrebujem pomôcť vypátrať túto maminu, kupovala som od nej nejaké vecičky dávnejšie a teraz som jej omylom poslala 300 euro na účet a neviem ju skontaktovať aby mi ich teda vrátia späť...
ďakujem veľmi pekne za pomoc

pieksamaki
27. júl 2022

@frzeiovn vyziadaj cez banku

salome123
27. júl 2022

odkial je?

patka06
27. júl 2022

Skús si ju nájsť cez Google, na FB, Instagram, telefonny zoznam a pod.
Našlo tam z Košíc

minutka
27. júl 2022

Kontaktuj banku

patka06
27. júl 2022

Dá sa to riešiť aj cez banku, ale tam je za to poplatok

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frzeiovn
autor
27. júl 2022

ďakujem, jediné čo viem je meno z banky. Našla by som ju podľa vecí, ktoré som kupovala, ale to si už nepamätám...a ja nemám FB ani žiadne tieto otravy, tak asi len do banky volať...

mondolina
27. júl 2022

@boldo87
bude musieť, je to bezdôvodné obohatenie.

nikaeli
27. júl 2022

@frzeiovn mne raz prišlo na účet síce iba okolo 10€ - žiadne meno v poznámke, nič, čo by mi pomohlo identifikovať odosielateľa. Účet na mužské meno, nesedelo mi k žiadnemu nákupu. No na druhý deň mi z toho istého účtu prišlo 0,10€ s textom v poznámke, že mi omylom poslala peniaze, či by som jej ich mohla vrátiť 😉 poslala som jej ich naspäť na to isté číslo účtu.. tiež to bola mamička, ktorá odomňa čosi kupovala a platila z manželovho účtu.. tak skús aj takto..

frzeiovn
autor
27. júl 2022

áno to som presne už urobila, poslala som je 0,10 že omyl a prosím o vrátenie tak čakám...

irusa
27. júl 2022

tiež sa mi stalo, že mi pani poslala 200e za denný tábor...obratom som jej ich poslala späť, nakoľko som vedela, že peniaze mi nepatria...ak je uvedomelá , tak určite ich obratom pošle

frzeiovn
autor
27. júl 2022

Už je to v poriadku, maminka poslala naspäť peniažky...zlatá....tak vec vybavená...