Hľadá sa nezadaný muž, BB

oliviabb
4. jún 2019

Na začiatok sa všetkým ospravedlňujem, že túto stránku použijem ako zoznamku. No na iných zoznamkách nefungujem, nakoľko vieme akí muži sú tam. A všimla som si, že tu v niektorých diskusiách komentujú aj muži. Možno sa nájde jeden slobodný nezadaný, ktorý je tiež sám a rád by sa spoznal. Ja mám 41 r., som z BB, slobodná, bezdetná. Detičky mám veľmi rada, to by nebolo prekážkou. Prosím len ip. Pekný deň všetkým

candii
4. jún 2019

Myslíš, že tu budú iní ? 🙂

natuska87
4. jún 2019

@candii Tu, rozhodne "áno"...🙂

vikusjk
4. jún 2019

@oliviabb ak chces chlapa, riskni tu inu zoznamku ;) Ak by aj nejaky nezadany muz cital konika, asi by nebol celkom ok...

kikulienka94
4. jún 2019

@vikusjk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍

moni73
4. jún 2019

No baby, ale ved mozete ponuknut aj bratov, svagrov slobodnych... at least

natuska87
4. jún 2019

@moni73 No, to je skvelý prístup!😎❤

kikaaa444
4. jún 2019

Podľa mna tu na koniku jediny kto nie je normalny sme tu my ženy . Nevidim na tom nič zle keď tu chlap je , môže byt úplne normalny a dôvodov prečo je tu je veľa ...napr že je sam s dieťaťom a rad možno občas podiskutuje o niečom s čím si sam nevie dať rady . Narozdiel od žien tu nerypu v každej diskusii ako zmyslov zbavený ...

queen_mary
4. jún 2019

Tinder?

marco88
4. jún 2019

@vikusjk Občas sem na MK kuknem a som normálny. Naozaj😊
Sú tu niekedy celkom dobré témy na prečítanie, niekedy smutné, niekedy veselé, ako život.

oliviabb držím palce👍🏻 😊🍀

oliviabb
autor
4. jún 2019

@marco88 ďakujem ☺

rainbow82
4. jún 2019

@kikaaa444 pravda 😉

ciernysokol
4. jún 2019

@oliviabb poslala som Vam spravu 🙂

loliki
4. jún 2019

@oliviabb Co tak skúsit modrustrechu namiesto modrehokonika? Odkial vies, aki muzi su na zoznamkach? Vyskušaj a možno budeš milo prekvapená. Určite väčšia šanca nájsť partnera na zoznamke medzi mužmi, ako na stránke pre mamičky. Prajem veľa šťastia.

vilma7
4. jún 2019

Môj švagor má 45 r, slobodný, bezdetný, žijúci v bb. Ale na tejto stránke nefunguje.

oliviabb
autor
5. jún 2019

@loliki Ďakujem. Na tých zoznamkách som bola a teda viem akí muži mi vypisovali

vilma7
5. jún 2019

@oliviabb posli mi foto do soravy s nejakymi info o tebe, posuniem to dalej ak mas zaujem.

zlatica99
5. jún 2019

Hmm neviem, či je toto práve tá najvhodnejšia stránka na zoznamku, keďže tých mužov je tu ako šafránu 🙂

evica01
5. jún 2019

To je milé. Mne sa to paci.
Mam tri kamosky, ktore sa zoznamili so svojimi muzmi cez web.

Neuveris ale maju uzasne manzelstva. Isto je to kus o nahode, preto ti drzim palce 😘
Neposielaj fotky ani informacie o sebe hned na prvy sup. Jasne 😏😉
Tu najdes zeny, ktore maju nezadanych bratov, svagrov, mozno aj otcov 🤷
Super napad.

oliviabb
autor
5. jún 2019

@evica01 Dakujem ☺. Otcov to uz hadam nie 😀. Tak max. do 41 rokov ako mam ja, viac nie. Dovody preco nie starsi o tom nebudem pisat

galioska
5. jún 2019

@vikusjk možno hľadá ženu😊😁

galioska
5. jún 2019

@oliviabb myslíš že ti tu nejaká žena posunie chlapa? Normálny chlap tu nepríde, iba pod nejakou zámienkou...si neviem predstaviť žeby môj muž strácal čas sledovaním koná😂

oliviabb
autor
5. jún 2019

@galioska trapne. mas 41 r. rokov a rozum nikde. Ale co som si vsimla, ze tu na konovi zeny rady urazaju a maju nemiestne komentare

rainbow82
5. jún 2019

@oliviabb trafila si 😉

galioska
5. jún 2019

@oliviabb 😄, no NATO že ty máš toľko rokov a si donútená hľadať partnera na ,,ženskom,, fóre klobúk dole😂
@rainbow82 gága😊

rainbow82
5. jún 2019

@galioska ale no baby prestaňte 😊.hovorí sa ,že šťastie treba hľadať všade!

galioska
5. jún 2019

@rainbow82 príde ti to ok ponúknuť brata, švagra niekomu cudziemu bez fotky? Teda ja by som tak svojich kamošov,rodinu ,známych nepodsuvala a určite by som sa neznížila na nejakú zoznamovacie stránku a hlavne na takú kde je možno 20 chlapov z toho.3/4 zadaný a ostatok úchyl...tak neviem kto tu má viac rozumu, radšej ostanem trápna s triezvym názorom😎

rainbow82
5. jún 2019

@galioska bez fotky asi nie a musela by som ju ja osobne poznať nejakú tú dobu aby som ju posunula ďalej no ale tak každý je iný 😀.hovorí sa že sprostý majú šťastie 😉

evica01
5. jún 2019

@oliviabb no ved 41 r. muzi mozu mat 20 r. dcery. Cas leti 🚀

loliki
5. jún 2019

@oliviabb Snáď nepoznáš všetkých mužov na zoznamkách. Možno voľakde robíš chybu. Možno nesprávne komunikuješ s mužmi. Možno už text inzerátu je taký, že zareagujú len nevyhovujúci.

jsbb
5. mar 2023

@oliviabb Ja mam 37, som z BB, slobodná, bezdetna a tiež neviem najst normálneho muza. Tiež som skúšala všetko aj zoznamky a nič. Už ani nehladam