Na začiatok sa všetkým ospravedlňujem, že túto stránku použijem ako zoznamku. No na iných zoznamkách nefungujem, nakoľko vieme akí muži sú tam. A všimla som si, že tu v niektorých diskusiách komentujú aj muži. Možno sa nájde jeden slobodný nezadaný, ktorý je tiež sám a rád by sa spoznal. Ja mám 41 r., som z BB, slobodná, bezdetná. Detičky mám veľmi rada, to by nebolo prekážkou. Prosím len ip. Pekný deň všetkým
@vikusjk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍
No baby, ale ved mozete ponuknut aj bratov, svagrov slobodnych... at least
Podľa mna tu na koniku jediny kto nie je normalny sme tu my ženy . Nevidim na tom nič zle keď tu chlap je , môže byt úplne normalny a dôvodov prečo je tu je veľa ...napr že je sam s dieťaťom a rad možno občas podiskutuje o niečom s čím si sam nevie dať rady . Narozdiel od žien tu nerypu v každej diskusii ako zmyslov zbavený ...
Tinder?
@oliviabb poslala som Vam spravu 🙂
Môj švagor má 45 r, slobodný, bezdetný, žijúci v bb. Ale na tejto stránke nefunguje.
Hmm neviem, či je toto práve tá najvhodnejšia stránka na zoznamku, keďže tých mužov je tu ako šafránu 🙂
To je milé. Mne sa to paci.
Mam tri kamosky, ktore sa zoznamili so svojimi muzmi cez web.
Neuveris ale maju uzasne manzelstva. Isto je to kus o nahode, preto ti drzim palce 😘
Neposielaj fotky ani informacie o sebe hned na prvy sup. Jasne 😏😉
Tu najdes zeny, ktore maju nezadanych bratov, svagrov, mozno aj otcov 🤷
Super napad.
@rainbow82 príde ti to ok ponúknuť brata, švagra niekomu cudziemu bez fotky? Teda ja by som tak svojich kamošov,rodinu ,známych nepodsuvala a určite by som sa neznížila na nejakú zoznamovacie stránku a hlavne na takú kde je možno 20 chlapov z toho.3/4 zadaný a ostatok úchyl...tak neviem kto tu má viac rozumu, radšej ostanem trápna s triezvym názorom😎
Myslíš, že tu budú iní ? 🙂