Hľadá sa kamarátka - stredné Slovensko

mariaanna_27
25. mar 2022

Prosím vás ženy, úprimne ma zaujíma, máte priateľky? Akože ozajstné, ktoré sa o vás zaujímajú, nenapíšu vám len keď niečo potrebujú, alebo majú doma "tichú domácnosť" a potrebujú si popi*ovať na chlapa...kde ste sa zoznámili? Mám pocit, že nemám normálnu kamarátku. Nie som povrchná, nelipnem na kozmetike a úpravách, skôr si od detstva rozumiem s chlapmi, takže mám iný zmysel pre humor ako iné ženy a rada sa zasmejem, som prostoreká takže nič nie je u mňa tabu...ale som empatická, zaujímam sa o druhých, no bohužiaľ obojstranné to asi nie je. Mám problém otvoriť sa druhému človeku, po tých sklamaniach a skúsenostiach s ľuďmi, trvá mi dlhšie kým sa oťukám a pustím si človeka k telu...ale poraďte, kde hľadať? Existujú nejaké zoznamky pre kamošov? 😅 Podeľte sa o skúsenosti, zaujíma ma, či som v tom sama...Som zo stredného Slovenska ak by chcel niekto pokecať 🙂

jjanulienka
25. mar 2022

Ja mám kamarátku taku, že naozaj kamarátku len jednu. A ju poznam od základnej školy😅
Ťažko radiť kde nájdeš kamarátku to sa musíte proste nájsť sadnúť si... podľa mna aj tu si vieš nájsť spriaznenú dušu ☺️
Tiež som mala vždy skôr kamarátov keďže som vyrastala prevažne medzi chalanmi...🤷🏽‍♀️
Keď sa budeš nudiť kľudne napis 🤪
A prajem ti veľa šťastia aby si si našla svoju spriaznenú dušu 😬😉

mariaanna_27
autor
25. mar 2022

@jjanulienka tiež mám jednu kamošku, s ktorou to spolu ťaháme od základnej školy...len býva dosť ďaleko, takže udržujeme kontakt prevažne len online a chýba mi niekedy káva s niekým 😀 je to ťažké no, nie každý človek ti sadne povahovo, čoraz viac si to uvedomujem ako som dospelá, že v detstve sa kamarátilo oveľa ľahšie 🙈😂

anig
25. mar 2022

@mariaanna_27 si moja krvná skupina 😁 odmala som si viac rozumela s chlapmi ako so ženami 🙂 mám momentálne síce takmer narovnako kamaratiek a kamarátok,ale paradoxne viacej sa teraz rozprávam s mužmi,pretože vydáte ženy,čo majú rodinu zrazu nemajú čas...ale to je aj dobou...robím takmer v mužskom kolektíve (máme aj ženy,ale ja spolupracujem častejšie s mužmi)a presne ako ty mám problém s mojou priamostou a úprimnosťou 🙈🙊🙉 neurazam sa na hlúposti,čo muži vedia trepnut,ale ešte sa s nimi aj zasmejem 🤗

h2
25. mar 2022

@mariaanna_27 Ja mám partiu kamošiek, je nás 6, to je vrátane mňa, takže kamošiek 5. Sme spolužiačky z gympla, ale okrem jednej sme spolu chodili aj na ZŠ (3 do jednej triedy, 2 do druhej) a dokonca 3 spolu chodili ešte do škôlky. Mala som aj iné kamošky, aj na VŠ sme boli skvelá partia, aj potom v jednom zamestnaní, aj teraz mám kamošky-mamy synových kamošov. Ale jedine tých 5 zo strednej školy považujem za také svoje pravé kamošky. Takmer denne si píšeme cez WhatsApp, vieme o sebe všetko. (2 sa síce zapájajú menej, ale my, zvyšné 4 si píšeme fakt denne.) Stretávame sa, bohužiaľ, pomenej, v posledných rokoch to aj kvôli kovidu je len raz za 2-3 (-4) mesiace. Voľakedy, keď sme boli mladé a mali sme viac času, sme sa stretávali častejšie.

mariaanna_27
autor
25. mar 2022

@anig neviem no, mám pocit, že veľa žien rieši len kktiny a ja na to nemám kapacitu v mozgu 🙈 česť vynimkam samozrejme, nechcem nikoho uraziť... Ale aj tu čo sledujem tak najväčší gól dňa je ísť si vybiť do komentov komplexy z nešťastného manželstva 😅

mariaanna_27
autor
25. mar 2022

@h2 to je super, aj ja mám kamarátku z detstva s ktorou sme doteraz naozaj dobré priateľky. Len mi práve chýba nejaká kamoška osobne, s ktorou by sme si dali aspoň občas kávu, tiež mám rada svoju osobnú pohodu, chodím z práce unavená, ale občas si chce človek pokecať aj osobne...a ďalšie kamarátky ktoré mám sa neuracia ani opýtať ako sa mám, hlavne že mi za deň pošlú 10 meme obrázkov... lebo keď ich volám na "dámsku jazdu" tak čas nemajú samozrejme, ale na instagram sa čas vždy nájde. Mrzí ma to najmä pre to, že mám problém otvoriť sa novým ľuďom a keď už to urobím, tak príde veľké sklamanie

majlo1234
25. mar 2022

Ja som podobna ako ty 😊 mam kamosky rste zo skoly, velmi blizke, ale byvaju daleko. Potom mam par kamaratok aj blizsie, ale vsetko je to na cestu autom a teraz s babatkom sa stretavame velmi malo. Tiez mi chyba niekto po ruke, u mna ale hlavne pripada vnuvahu asi ina mamicka podobneho razenia, predsa len zijem teraz tym dietatom a pre bezdetnu by to asi bola otrava😀

mariaanna_27
autor
25. mar 2022

@majlo1234 podľa mňa záleží na človeku 🤷🏼‍♀️ ja som relatívne mladá, ale som už vydatá skoro dva roky a riešime s manželom už dieťa že chceme, takže pokiaľ to aj bude bezdetná žena, tak hlavne nech nežije single diskotékovým životom 😂

danica2711
25. mar 2022

samozrejme, že mám kamarátky "na život a na smrť", z mladosti, dokonca z detstva. Nehľadali sme sa, jednoducho sme sa stretli, oťukali a "našli" a urobili by sme pre seba navzájom prvé-posledné. A len tak na okraj, všetky 4 sme upravené, používame kozmetiku, rady sa pekne obliekame a div sa svete, vôbec nie sme povrchné

mariaanna_27
autor
25. mar 2022

@danica2711 fuuha, mrzí ma, že sa cítite byť dotknutá, ale medzi tými dvoma vecami nie je žiadna súvislosť, preto ste si to všimli až vy. Napísala som to oddelené čiarokou ako dve odlišné veci, ktoré ma vystihujú 🤷🏼‍♀️ to, že ste si to spojila je už vaša vec.

dilino
25. mar 2022

Odkiaľ si z akého mesta.Stredne Slovensko je široký pojem.

a_adamcova
25. mar 2022

Tak ja osobne kamarátku nemám, vôbec. Chýba mi to, to je pravda... Len tak si napísať, pokecat. Pracujem dlhé roky sama, bez kolegov, kolegýň. Takže ani nie je nejaka možnosť si nájsť nejakú kamošku. 🤷

a_adamcova
25. mar 2022

A ináč som tiež zo stredného Slovenska, takže v pohode môžeme ak chceš, budem rada 🙂

anavipredam
26. mar 2022

@mariaanna_27 odkiaľ si? 🙂

mariaanna_27
autor
26. mar 2022

@a_adamcova jasné, rada 🙂 kľudne mi napíš

mariaanna_27
autor
26. mar 2022

@anavipredam ZV 🙂

minas5
17. jan 2024

@mariaanna_27 neviem ci môžem, či si to ešte prečítate...ale tiež som na tom podobne. Kamarátky mam ale väčšinou za ozvu len keď niečo chcú, čiže sa vidíme málokedy. Som z toho dosť taka sklamaná, smutná...na VS škole som si rozumela viac s chalanmi... Chcela by som si nájsť ozajstnú kamošku, s ktorou si hocikedy zavoláme, vybehneme na kávu, poprípade na dovolenku, hocičo niekoho komu môžem čokoľvek povedať a nebude ma odsudzovať. Ak bude prekážať môj komentár vymažem ho. Tiež som z okolia ZV.

mariaanna_27
autor
21. feb 2024

@minas5 ahoj,.kludne mi napíš 🖐️