Hľadá sa domov pre potkanieho miláčika

mia247
2. jan 2022

Ahojte mamičky, viem že existujú iné stránky kde by som sa mohla rozpísat a hľadať domov pre túto milú slečnu ale som si istá že ak by si ju vybral niekto z vás, neodpadla by zle.
Už pár rokov sme potkaniari, potkany si berieme od chovateľov ktorí majú dobré recenzie a je predpoklad dobrej zdravotnej kondície a predpoklad samozrejme aj dobrej povahy 😇 bohužiaľ , po smrti jednej z našej staršej dvojky , druhá samička zostala smutná až prestavala jesť tak, ako to býva zvykom bolo nutné rozšíriť svorku. Prioritne sme hľadali dve-tri mláďatá, no našli sme inzerát na 5 mesačnú samičku ktorá musela odísť z pôvodného domu kvôli výskytu alergie majiteľa. Bola chovaná sama..bez dotyku, bez pohladenia.. v klietke ktorá by bola priuzka aj škrečkovi. Vzali sme si ju s tým že ju pomaly dáme dokopy hlavne po psychickej stránke. Je na Tom lepšie avšak nakoľko je v čase najväčšej puberty a bola len sama , neprijala nám našu kočku. A malé tiež nie.. preto jej hľadám domov kde už sú skúsenosti s Chovom divočáka 🙂 nie na skrm, nie aby bola opäť len v klietke.. len do dobrých a trpezlivých rúk.. Košice

daridari11
2. jan 2022

To je zlatíčko❤

zlostitko
2. jan 2022

@mia247 nechceli by ste dve samicky? Darujem. Som z Bj. Su mile, zvyknute na ruky.

mia247
autor
2. jan 2022

@zlostitko no aktuálne nie :D máme 4 aktuálne...a Zara neznesie pri sebe malé vôbec, jednu mi zabila... A do veľkej už skáče tiež..