Ahojte,ak poznáte chalana ktorý bude podobný tomuto opisu,prosím napíšte,hľadám ho už tyzden:má tmavohnedé kucerave mierne dlhe vlasy,mal čiernu šiltovku a slúchadlá cierne(asi jbl),mal čierne tričko,čierne cargo kratase,výška cca 168-170,vek 15-16,tmavohnedé oči,vyšportovaná nohy,bol tam s mamou a otcom,nemá pravdepodobne surodencov,stretla som ho na bratislavskom letisku 8.7.2024 cca o 16:30,išiel na chcek in aj s jeho rodinou,išiel do turecka,antalye;21.7.2024,som ho videla ako isiel z antalye do bratislavského letiska,posledný krát som ho videla o 18 keď sme pristáli.isiel so mnou v tom istom lietadle,freebird.prosim ak poznáte niekoho,napíšte sem,neviem ani jeho meno ani nič,ale bola by som veľmi rada keby mi niekto pomohol,dakujem🙂
Tento rok sa nehlada ali co robil labute v hoteli?
nepochopim ved 3x si ho videla a mala si sancu sa ho spytat na cislo / socialne media ...
druhý krát vyštartuj po ňom
@viestta usi 😅😅
Realita je taká, že na 98% ho už v živote neuvidíš a aj keby sa nejakým zázrakom dostalo tvoje pátranie, 16r chalan nebude mať gule na to ozvať sa ti.
Čím skôr tým lepšie bude, keď si uvedomíš, že takéto filmové romantické scenáre sú len film. Neboj, chlapcov je na svete dosť a určite sa buchnes aj do iného.
Urcite sa ozve 16r chalan na MK 😅😅 neboj, prejdu prazdniny ani nebudes vediet, ze si ho stretla. A do buducna sa aspon pouc, ze treba oslovit
Uz vidim mamu, ako sa ozve nejakej dievcine 😅🤦♀️
@autorka Názov diskusie si mala dať: Prílet do Bratislavy z Turecka - Antalya 21.7.2024, tak by sa do tejto témy s veľkou pravdepodobnosťou zapojili kočky, ktoré v tom čase leteli z Turecka. Ak by si mala mega šťastie, tak by tam mohla byť aj mama chalana, ktorého hľadáš. Otázkou je, či by Ti mala chuť odpísať.
Mala si s chalanom očný kontakt? Usmial sa na Teba? Všimol si Ťa vôbec? Mala si pocit, že sa mu páčiš, len sa Ťa bojí osloviť? Ak nič z toho, tak si nerob veľké nádeje, že ho nájdeš alebo sa Ti cez MK ozve jeho mama. Ak áno a mama sa opýta syna, či si Ťa pamätá a má záujem, tak určitú šancu máš. No, držím palce🍀
@sovica ano,vela veci co si napísala sa stali,ďakujem
No počkať, všetko sedí na môjho syna, až na to že sme leteli inam ;)
Dalsiu temu zmazali, ale cim viac diskusii, tym vacsia sanca, za sa jeho mama ozve 😅
A este je aj sanca, ze pri desiatej debate sa dievca nauci spravne pouzivat velke zaciatocne pismena v zemepisnych nazvoch a na zaciatku vety. Aj mezdery za bodkami a ciarkami. Dokonca sa moze spravne naucit sklonovanie podstatneho mena kratasy
Skus na FB v skupine Turecko 🙃
@marcellka32 Tak bohuzial,toto nebude tvoja nevesta😄
🤣🤣🤣 Zabudni na neho dieťa zlaté prídu iný z ďalšej dovolenky😂😂
Skús sa ešte opýtať tu: https://www.modrykonik.sk/group/6680/
Preboha ženy nebuďte také zlé. Vy ste nemali 15-16 rokov??? Veď je to milé, keď nič iné, tak pekná spomienka zostane. Držím ti palce nech sa ti ozve...náhody existujú.
Skús tu na MK v skupine Turecko.
@11bodka11
@katka5161 tak damy kluuud😁 nemyslim si, ze je to podkopavanie sebavedomia... slecna by si mala uz na svoj vek uvedomit, ze takymto sposobom nedosiahne nic... keby ten chlapec zaujem mal tak uz davno maju vymenene cisla a taketo "lovenie" je na dve veci... lebo ako keby to bol moj syn tak co? vies co synacik hlada ta po celom nete nejaka nadrzana 16ka a mal by si sa jej ozvat, lebo musis 🤦♀️
@diamont00 teba muselo v tom zivote niečo strasne sklamať,nenazvala by som to ani nadrzanostou,je tu omnoho viacej rozumnejšie ľudí,chápem ze je to názor, ale nieje potrebne hovoriť veci o ktorých ani nevieš ci to pravda alebo nie
@diamont00 a to ze možno nedosiahneme týmto spôsobom nič,beriem, beriem aj to ze som mala ísť za nim, ale priznám si to, nevrav ze ty si nikdy v živote neprepasla nejakú šancu, ktorú si neskôr ľutovala, takže asi tak. A ešte, zázrak sa dejú,viem ze to znie naivne ale môže sa stať niečo🤷🏻♀️
@diamont00 Už vidím teba, ako 14-16 ročnú, ako ideš osloviť mladého chlapca, ktorý je v spoločnosti jeho rodičov, ktorí okamžite zbystria pozornosť, keď niekto osloví ich syna a budú počúvať každé vaše slovo. Naživo to nie je vôbec také jednoduché, ako si to predstavuješ. A nie, nemusí sa jej ozvať. Ale ak by mal záujem, takto by aspoň mal tú možnosť.
rychlovka splodila potomka? 😉🤪 ... ten chalan ti musel neskutocne ucarit, ked po nom tak tuzis.