Dievčatá,ako je možné že v mobile-v histórii prehliadača môjho manžela je moja história stránok kt som navštívila na svojom mobile??? Čím to môže byt?
Dostala som od neho mobil na jeziska a normálne ma napadá vec,že či si ho nedal najskôr "sparovat"....
Dnes sú rôzne aplikácie, dať sa dá všetko. Hoď si telefón na továrenské nastavenie.
Najskor by som si skontrolovala, aky Google ucet mas nastaveny v mobile. Ci nemate obaja ten isty, tym padom su zariadenia sparovane.... najdes to v nastaveniach - ucty - google (gmail)... odporucam povodny odstranit a vytvorit si uplne novy. Najjednoduchsie je vytvorit ho po vymazani cez appku Obchod play, daj Novy ucet a tam si vytvoris novy.... alebo ten hardreset telefonu 😉 ale aj tak treba novy gmail nastavit 🙂
Mne robí s mužom to iste. A určite to neurobil naschvál. Asi by to ani nevedel.😍 Vraj to je spoločnou wifinou v dome. Ale či je to pravda, neviem. Tiež by som bola radšej,keby to nerobilo. A to máme už druhé mobily.
Áno, často je história v pamati internetu, teda cez wifinu. To som si všimla u mňa aj na roznych notebookoch a mobile, že som tam videla to isté. Tak nepanikár, ale nastavenie nie je odveci si skontrolovať.
Kvoli wifine to isto neni, je to preto, ze si z nejakeho dovodu (bola) prihlasena na jeho zariadeni. Ak sa jedna o historiu, tak cez google - nepozerala si si email alebo neprihlasovala si sa dako cez jeho mobil? Nemohol tvoje heslo uhadnut? Je inak pomerne lahko odchytit heslo, viacero prehliadacov si to cie zapamatat (nevidno to hned, ale v nastaveniach prehliadaca ano). Netreba vytvarat novy ucet a podobne bludy, prihlas sa niekde cez svoj ucet a zvol si prerusit vsetky existujuce spojenia (v gmaili to je bud v nastaveniach, alebo na spodku stranky). A problem je vyrieseny.
Na iPhone to robí keď máte spoločný iCloud účet. Ja mám rovnaký účet na mobile a iPade tým pádom mám rovnaku históriu,prebiehajú aj hovory zároveň, ukladanie hesiel a pod. Na Androide bude asi rovnaký princíp ak máte zadané rovnaké účty od Gmailu tak máte spoločne veci. Hod si mobil do továrenského nastavenia a skús vytvoriť nový Gmail či to bude ešte robiť. Wifinou to nemôže byt určite
To hej, ale preco by mal niekto spolocny icloud, gmail alebo facebook s muzom? Ako viem, ze sa take veci deju, ale nechapem preco... 😀 ked je to spolocnym uctom, tak je to jasne ako facka, ale tak nedoslo by jej to skor nez polozi otazku?
Náhoda to isto nie je ,bud si chce odsledovat aké stránky navštevuješ keď nie je doma alebo sa tam prihlásil pod svojim google účtom alebo android účtom, čiže pred tým ako ti ho dal už ho mal nastavený tak ako potreboval 😏
Nieco robi.aj pripojeniencez rovnaku WiFi, raz sme s muzom u nasich si hladali nejake veci k vyletu, co sme planovali a nasim zacali chodit reklamy na to. A prepojenu uctu isto nemame, ani ja ani Oni by sme netusili ako
Halo