Hélium do fóliových balónov

30. máj 2024

Ahojte. Už som si párkrát fukala balóny héliom z heliumkingu, no vždy na druhý deň mám foliovy balon zošuverený, ako keby unikalo helium. Ako nafúkať balon aby vydržal pekný nesfučaný ? Ďakujem

saxana000
30. máj 2024

Ja fukam obycajne balony z Aliexpresu a drzia mi aj tyzden ani sa nepohnu.bomba zo zlavomatu za.60e stoji v skrini aj rok. bude chyba v balonoch hlavne v tom napustacom uzavere tam to prepusta niekde.ked ich zaviazes poriadne stuzkou nepomaha?kde viazes nad vypustom alebo pod nim?nafuknes ich vzdy uplne naplno?

autor
30. máj 2024

@saxana000 ahoj, aj ja mám balóny z aliexpresu, snažím sa ich naplniť nadoraz a aj poriadne zaviazať šnúrkou. Vždy sa mi toto stane, už mi to aj na nervy ide. Keď ma niekto pýta fuknuť balon napr v sobotu, aby mali na nedeľu, tak viem že nevydrží a scvrkne sa. Asi to robím zle

brezza
30. máj 2024

Nekvalitne balony. Treba kupit kvalitnejsie, nie z aliexpresu. Ak sme kupili lacne balony, tak to vydrzalo vzdy len par dni. Ale mali sme aj drahsie z party predajne a nafuknute boli dva mesiace.

vikusjk
30. máj 2024

Nam prave foliove lietali aj dva mesiace a to bez toho gelu, ktory dzabem do klasickych latexovych. Ale kupovali sme tu v partyshope, i ked ktovie, oni mozno objednavaju z aliexpresu 😅

terezka2233
22. sep 2024

Ahojte viete mi poradiť? Kúpili sme bombu z actionu a nejde cez tento čierny prívod nejde hélium.. robíme všetko podľa návodu … neviete čo s tým?