ahojte mam otazku mam havarovane auto a nemam platni stk a ani emisnu a prisla mi pokuta neviete ze ci ked ju teraz zaplatim tak ci mi pokuta bude chodit kazdy rok? lebo auto je znicene a opravit sa mi ho neoplati dat dakujem za rady
@doriiis zabudla som nato uplne .... takze ked zaplatim pokutu tak o rok mi nepride nic ? alebo musim ist na policiu a ohlasit ze auto je havarovane?
@nika123477 ....ak ho dáš zosrotovat do nejakej riadnej spoločnosti,odhlásia ho za teba.A dajú ti doklad o zosrotovani pre poisťovňu,ak máš ešte PZP
@doriiis aha dakujem
Len nechápem ako môže niekto jazdiť bez platnej stk a emisnej.
@alickapusinka ja nejazdim na tom aute pretoze je havarovane mam ho na dvore a jazdime na druhom aute pretoze toto je znicene a oprava uprimne povedane podla mna sa to neoplati .... ja som nepisala ze na tom aute jazdim len ze mi prisla pokuta za neplatnu stk
@alickapusinka ...nemusí na ňom jazdiť.Akonahle máš na seba písané auto si povinná mať STK a ek.Bezohladu nato,či jazdis alebo nie
Zaplat pokutu a auto vyrad z evidencie. Bud ho predaj na diely alebo daj zosrotovat. Ak bude vyradene z evidencie,uz ti nepride pokuta.
@marca12 a mozem ho vyradit aj ked nema platnu stk
@isis234 dakujem
@nika123477 a PZP platíš? Ak ste auto neodhlásili ešte aj za to ti môže prísť pokuta, PZP je povinné poistenie.
ano auto len stoji na dvore nieco som platila musim to pozriet .... ale auto stoji na dvore
@nika123477 asi havarijné poistenie.
@isis234 moze byt ze to bolo ono
ked sa neoplati oprava daj inzerat a predaj to alebo to daj zosrotovat.
@doriiis ano jazdia, kym ich nezastavi hliadka.. potom dojazdia :D
@simca06022011 no najlepsie to bude asi zosrotovat ....
@nika123477 podla toho kolko mas casu... niekedy sa da lepsie predat :D na nahradne diely si ho vedia vziat atd, zalezi od toho ake auto. Ale ak chces mat pokoj, tak proste odniest a odovzdat.. a mas vybavene
Zaplať pokutu a auto daj vysrotovat.Keby si to urobila skôr,ako ti skončila STK a ek tak by si pokutu nedostala