Ahojte potrebujem vyvolať fotky, najprv som chcela cez stránku cewe.sk ale tu sú fotky drahšie. Aké máte prosím aktuálne skúsenosti s happyfoto? Lebo recenzie na heureke nemajú vôbec dobre. Ďakujem veľmi pekne 🙂
@374andy ja som objednavala vzdy vacsie mnozstvo foto ked bola akcia na fotku za par centov.samozrejme z mobilu su foto rozmazane a nekvalitne.objednavam odtial uz zopar rokovv a davala som aj robit fotoknihu na vianoce.ja som spokojna.naposledy min.rok som si dala vyrobit aj svadobnu foto v takom plexiskle na vacsi format.vzdy mi vsetko prislo rychlo.
Ja som nebola spokojná s kvalitou, od vtedy objednávam z empik foto.
a fotky posielate cez internet? Lebo ja som v Rakusku a potrebujem do jasli fotky maleho a tiez rozmyslam, kde ist.
@katarinka2290 vies ako casto takato byva akcia, priblizne?
myslim fotky cez net ci posielate a oni aj upravia a vytlacia?
@lienkashoppingqueen teraz je 50% zľava na fotky
@374andy ja som spokojná s Happy Foto, objednávam väčšie množstvo ak je akcia na polovicu. Teraz posledne bolo na Empik tak som objednala a vôbec nie som spokojná
@lienkashoppingqueen to sa stahuje taky program do pc a tam nahrate foto.chodia mi do mailu akcie,teraz to nejak nesledujem.ale ked je akcia ze foto za 6 centov tak objednavam aj cca 200ks fotiek
@katarinka2290 dakujem, vobec som nevedela ako to funguje. Super👍
@lienkashoppingqueen ak mate viacej foto,treba si najst na to cas kym sa registrujete,stiahnete program,potom sa foto nahravaju to nejaky cas trva.tak drzim palce 😊
@katarinka2290 dakujem😘
@374andy kým nenastane nejaký problém tak fajn ale ako náhle nastane problém je to neriešiteľné co sa týka platby pripadne nechtiac 2x vytvorenej objednávky atd
@misulka1906 aj ste sa niekde stazovali? Ja mam problem,ze som uhradila online,platba odisla a obj mi nedokoncilo. Tak som rychlo dala dobierku,aby som mala akciove ceny ..platba presla a oni mi za 18dni ze vratia peniaze a poslu na dobierku,za ktoru si musim zaplatit..
@renka_mrenka písala som im viac krát a stále sa ohradzali ze novú objednávku ktorá bola zaplatená online mi neposlu a neposlu ani peniaze lebo nebola prebratá nejaká objednávka z roku 2019 ktorá sa pravdepodobne odoslala 2x tiež tam bol nejaký problém s netom ze neodoslalo a zrazu 2objednavky takže som nevyriesila nič teraz keď nato poukazovali tak som sa opýtala ci mi môžu odfotit tie produkty a poslať fotku ze co tam vlastne je keď to chcú vyplatiť lebo som si nie vedomá tých 3 produktov keďže máme doma 1 produkt a nepamätám si co tam je takže stále to isté hovorili obchodné podmienky takže komunikácia strašná ako by ste mali niečo zaplatiť z pred pár rokov a neviete ani co
@katarinka2290 ked mas nekvalitny fotka v mobile a nevieš fotit, nemožu ti urobit kvalitnu foto!! Ja mam od nich fotky a su perfektne,
@silvia2013 ved ja sa nestazujem, viem ze z telefonu niekedy foto nevide.ja som spokojna so sluzbami happy foto,objednavam odtial uz 10rokov
A objednavam velke mnozstva foto
@374andy ja som objednavala v stredu vecer a v piatok som uz fotky mala doma....som spokojna...