Handmade z Facebooku

28. dec 2022

Cau. Kupite si z facebooku handmade racej od niekoho, kto tam ma dopisane ze z toho financuje dieta s nejakou poruchou alebo je vam to jedno? Vidim na fcb casto takuto ponuku. Ja si myslim, ze to tam netreba stale pisat

maca1984
28. dec 2022

Je mi to jedno.
Kupujem to, čo chcem-potrebujem, a vyberiem si podľa toho, ako sa mi páči práca.Čo tam je napísané iné-ma netrápi.

syslik81
28. dec 2022

raz som tam videla nakupne tasky malovane na podporu dievcatka-robila to myslim jej mama - to by som si kupila-zial som si tu stranku neulozila .. inak moc tomu neverim xy x bolo handmade a nasla som to na ali

lindous
28. dec 2022

Ja takto síce nekupujem veci vôbec a ak sa mi aj nejaký handmade produkt na nástenke objaví, tak málokedy si prečítam popis, proste scrollujzem ďalej.. ale chápem, že ľuďmi to pohnúť môže a kúpia si niečo, aby práve podporili konkrétneho človeka, ktorého príbeh ich zaujme a ak to človek chce zdôrazniť, tak asi má zmysel písať to vždy, lebo človek nikdy nevie, ktorý jeho príspevok sa niekomu ukáže na nástenke ako prvý, buď zo skupiny alebo ho niekto prezdieľa...

cyberk
28. dec 2022

Mne to je jedno, ak sa mi ta vec paci, kupim aj bez srdcervucej story za tym 🤪

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
29. dec 2022

nekupujem nič z facebook. A i keby áno,bolo by mi ukradnuté,čo sa tam píše,z 80% je to podvrh.