Kočky ktorá sa rozumie a zaujíma o výklad snov, ktorá by mi vedela interpretovať co znamená úplne nečakaný sen s hadmi u mna doma vyliezajucimi v byte... Žiadny film o hadoch som pred tým nepozerala a trosku tuším co mi podvedomie chce nasepkat...
Však to ma asi každý, toto sa skôr týka bližšieho súkromia... Žiaľ
@janasim kedysi som citavala v snaroch a mam ich doma niekolko.
hady zvycajne znamenaju hroziacu zakernost od niekoho (zvycajne znameho ci blízkeho, od koho by si to necakala). ak sa ti ich podarilo odplasit, alebo zabit, tak ti to neuskodi, ale naopak nejaku klebetu o tebe vyvratis, alebo ty znemoznis niekoho, kto chcel znemoznit teba.
a podla iných snárov je to sexualny symbol. resp. je to nieco ako tvoje ja. takze podvedome citis, ze sa u teba bude nieco vyznamne menit, co zrejme vyzaduje aj zmenu tvojej osobnosti (zasah do zivota). a uz vopred sa ti to podvedome nepaci (mas z toho strach, lebo sa na to necitis).
Asi niečo na tom bude, momentálne vážne prehodnocujem vzťah
Myslím si, že to bude mať niečo spoločné s tým zákerným človekom. Alebo s niekým, kto nemá úplne čisté umýsli a nie je pravý priateľ. Ale mne napríklad sa často sníva s hadmi a tiež som najprv hľadala čo to môže znamenať ale žiadne z vysvetlení mi neprišlo ako pravdivé takže si skôr myslím, že to je kvôli tomu, že z nich mám strach
Si obklopena falosnymi ludmi, mala by si popremyslat, kto je tvoj kamarat a kto sa len tvari. Mne sa tiez par krat takto snivalo a nakoniec som prisla na to, ze kamaratka, ktora sa tvarila, ze by pre mna urobila vsetko, ma za chrbtom ohovorala a este aj pred mojim muzom
Vôbec sa mi to ešte nikdy nestalo takýto sen, tak preto som sa divila že práve teraz, asi varovanie, a keď boli u mňa doma týka sa to asi blízkych ľudí
Mne sa tiež snívalo včera o veľkých čiernych hadoch ako mňa a maminu moju prenasleduju a neviem čo to znamená
@janasim mas okolo seba zleho ,zakerneho cloveka, ludi