Hádky s najdrahším

satanca
24. apr 2020

Ahojte. Mam priatela 4 roky. Nehadame sa casto, iba sem tam, na uplnych totalnych banalitach, nikdy to nie je nieco vazne, no napriek tomu sa vieme tak do nepricetna vytocit (najma ja) ze to dotiahnem velmi daleko, skarede veci mu hovorim (nie nadavky, to nikdy). Hovorim nie je to casto, je to skor zriedkakedy, ale mna to strasne trapi, vzdy si odpustime, udobrime sa a pokrracujeme v nasom krasnom vztahu, ale aj tak to mam vzdy na pamati. Teraz sa uz velmi snazim ovladat ked aj k niecomu dojde, ale kedysi som bola k nemu dost zla a nepijemna, on vzdy hovori "zabudni na to, ja ta milujem a nehnevam sa, je to minulost, ved sme si vselico povedali v amoku" ale ja to mam stale na pamati a najradsej by som si za to vylepila facku... on mi nikdy nic take skarede nepovedal. :( Velmi ho lubim a chcem to vsetko vymazat

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
24. apr 2020

presne takým ľuďom sa vyhýbam... jednoducho sa nevieš ovládať.

h2
24. apr 2020

Aké škaredé veci mu hovoríš?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srandujete
24. apr 2020

@satanca daj mu precitat svoj prispevok a bude Ta lubit dalej 🙂

brita7777
24. apr 2020

smer psycholog, mas nedoriesene veci, mozno aj traumy z detstva, mozno ta rodicia bili, boli sami impulzivni, miliom inych moznosti, zacni to riesit, mat impulzivneho partnera je za trest, ale riesit sa to da a pomoc existuje !!!

satanca
autor
24. apr 2020

@brita7777 rodicia ma sem tam bili, ked som si zasluzila, mama je dost impulzivna tiez, povahu mam skor po nej

brita7777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
larisalarisa
24. apr 2020

Pozrite si seriál Takova moderní rodinka. Tam po sebe tiež kričia a nikto to nerieši

brita7777
24. apr 2020

@larisalarisa to je ale komedialny serial, aby bola sranda, v realnom zivote to take srandovne byt nemusi

jajko22
24. apr 2020

Tak sa skus naucit drzat jazyk za zubami, ked chces povedat niexo take zle, nejak si to uvedom, lebo raz moze byt ze povies nieco fakt zlé, cez ciaru. Skus mu to nejako vynahradit a hlavne sa skus naucit take zle veci nehovorit, najdi co je za tym, ze sa tak nahnevas a o co ide vlastne, preco taka agrelsivita, co ta vie tak nahnevat, prexo ta to tak hneva, preco sa to znovu stalo, je to take dolezité, nauc sa ovladat svoj jaztk, nie ai jedina, je dobre ze si to uvedomujes, to je znak ze si rozumná.