Hádka so susedom

25. feb 2022

Som tehotná,čoskoro začínam 4mes.,necítim sa fyzicky najlepšie a manžel to pochopiteľne vie. Mali sme menší konflikt so susedom(nieje mentálne zdravý) takže to ma neprekvapilo. Sklamal ma neskutočne manžel...išiel domov a v klidku píl kávu a mňa nechal vonku so susedom aj keď mu bolo jasné,že sa bude hádať a nebude milý. Išla som po rýchlej výmene názorov samozrejme aj ja preč,tiež ma nebaví sa hádať a môj cteny manžel ma čakal pred dverami s kávou v ruke a s kľudom angličanka sa ma pýta,že čo ti povedal. Smutné je,že na mňa vie ziapat kvôli každej kravine,ale akonáhle má riešiť s niekým konflikt tak to nie.Nahneval má som znechutená zo suseda aj z muža.Zas sa zachoval ako stav. Dobrý za vylev
papučiach a s

autor
25. feb 2022

To v papučiach malo byť,že ma čakal na chodbe v papučiach a s kávou v ruke

moonlight1210
26. feb 2022

To mi pripomina podcast dvoch vychodniarskych kurierov a ich zazitkov s ludmi.
Ako sa mu jeden zakaznik vyhrazal cez telefon, ze Len pockaj, az sem nabuduce dojdes. Ty uvidis.
A ked tam o par dni siel s dalsim balikom a cakal, ze bude konflikt, hadajte koho chlapec poslal balik prevziat? No predsa svoju zenu.

Tak mu tento uryvok pusti a povedz: Cely ty. Na mna by si hlas zvysoval, to hrdina si. A suseda sa bojis.
🙂

cyberk
26. feb 2022

Aky konflikt? mozno si len precitlivena a nechcel riesit somariny.
A ak tebe nieco vadi, tak si to mas riesit ty a nie manzel za teba, ocividne vedel, ze hadka s retardovanym susedom nic nevyriesi a len minie energiu...

janetinka27
26. feb 2022

mne udrelo do oci, ze na teba vie manzel naziapat kvoli kazdej kravine. ta vec so susedom by ma trapila menej

miadi
26. feb 2022

A ty si musela ostat vonku s mentalne postihnutym susedom ked si vedela ze sa bude hadat a nebude mily? Tebe kto branil ist domov dat si papuce a kavu? Toto fakt riesis banalitu za ktoru si aj sama zodpovedna. No to ze on na teba krici pre kraviny to je ozajstny problem. Nie ze sa nehral na tvojho ochrancu pred postihnutym susedom.

sense
26. feb 2022

A preco si sa sp susedom hadala. Skor ako toto by ma viac trapilo ze cakam dieta s niekym kto po mne kazdu chvilu ziape

autor
26. feb 2022

@cyberk niesom precitlivena ja sa ani necítim tehotná,nemám našťastie naladicky. Sused hľadá neustále problém tam kde nieje. Išlo o hluk,ktorý ani nešiel od nás,ale z iného bytu. To je muž čo má problém s každým.

autor
26. feb 2022

@sense ako som tehotná dáva si bacha,skôr v minulosti si zvykol. My sme temperamentní obaja

autor
26. feb 2022

@miadi bola to sekunda,otočila som sa a chlapa nebolo..nestala som tam so susedom večnosť tiež to bola len chvíľka,ale takýto dement keď ide za tebou do vchodu aj ku bytu(nemáme výťah)

pribinak
26. feb 2022

To má aký zmysel sa hádať s retardovanym susedom? No žiadny. Myslím že hormóny s tebou mávajú a tak si to sni neuvedomuješ

oli18
26. feb 2022

Aj moj nerad riesi konflikty. Ani manzelske, nieto susedske😉

autor
26. feb 2022

@pribinak môžes mi veriť že nie. Sused šiel za mnou,môj muž zdrhol. Neviem ako jasnejšie to napísať.

autor
26. feb 2022

@oli18 Ja tiež,ale v živote by som takto nezdrhla

staronova
26. feb 2022

Nezufaj. Ja ked sme prerabali, chceli sme pracu dat prerobit, moj muz zahlasil, ze vybav si to sama, ja som po nocnej. Srab. Do konca zivota ho budem mat za zbabelca. Vzdy som vedela, ze ked by ma niekde niekto bil, on by utiekol. Proste niekde sme my zlyhali vo vybere.

autor
26. feb 2022

@staronova no asi tak nejak🤦pritom to,že by niekomu j.bol povedal už stokrát ale to sú kecy. Neurobil to prvýkrát že má takto nechal v stichu. Ja musím vybavovať vždy všetko.

deti95060810
26. feb 2022

tak presne toto isté mám ja doma...
môj je doma veľký macher, kde on všade napíše sťažnosť, kde sa bude sťažovať - a hádaj koľko tých sťažností napísal...
ak sa aj ja niekde náhodou pohádam, tak mi nikdy nechytí stranu - len je ticho ako pena. Keď mu to pripomeniem že prečo sa ma nezastal tak som dostala odpoveď že ja to nepotrebujem , že sa dokážem ubrániť aj sama - že mám dobrú papuľku...
A tak sa na neho už vôbec nespolieham - ubrániť sa musím sama...len potom som všade ja ta zlá , drzá papuĺnatá čo ide aj cez mŕtvoly a on ten dobrý a pekný...

pribinak
26. feb 2022

Sused asi vie, že tvoj muž na neho nijako nereaguje a tak si vybral za ciel teba. Načo sa tam s ním hádaš? Chod domov a hotovo

autor
26. feb 2022

@pribinak však píšem,že muž zdrhol a sused šiel za mnou. Bohužiaľ nemáme výťah a išiel furt za mnou.

ckocka
26. feb 2022

AK soused nie je mentálne v poriadku tak manžel zvolil jedinú rozumnú možnosť ako sa zachovať.

autor
26. feb 2022

@deti95060810 ale byť ticho ešte nikomu nepomohlo. S týmto susedom to nemá zmysel to je fakt,ale aj keď sme riešili iné vážne veci všetko bolo na mne.