Hacker v počítači

miinka3333
14. mar 2016

Baby, mam domnienku, ze sa mi niekto nabural do pocitaca (mala som vymazanu plochu, vymazane vsetko s pocitaca, zmenene hesla, otvara mi to fotky, chce instalovat subory...) dokonca som momentalne videla ako myska beha po ploche a otvara si co chce a kde chce a zatvara tiez.
Neviete ako sa toho votrelca zbavit? Uz to robi trosku dlhsie, ale teraz som to prvy krat videla. doteraz som si myslela, ze je to virus na fb, ale mam pocit, ze je niekto v pocitaci priamo.
dakujem za kazdu skusenost.

lorela
14. mar 2016

@miinka3333 No už vidím tie komentáre... 😀

simsalabim
14. mar 2016

1) Odpoj sa od internetu. 2) zmen si hlavne heslo do pocitaca. 3) ak mas, odinstaluj Teamviewer. Ak ho pouzivas, nainstaluj nanovo. 4) zmen aj ine hesla 5) opat sa pripoj na net (zmenene heslo).

miinka3333
autor
14. mar 2016

@simsalabim presne to som vsetko urobila a stalo sa to znova. 😠

malemiau
14. mar 2016

Moze to byt aj virus. Rozhodne si daj dokladny scan pocitaca antivirakom a potom si stiahni aj spybot alebo spyware doctor - je to software zadarmo a je velmi dobry - ak mas dake spywary alebo virus vychyta to. ak stale nepomoze, zober comp k dobremu profikovi co sa ti na to pozrie

miinka3333
autor
14. mar 2016

@malemiau vecer to vyskusam. dakujem

volavka4
14. mar 2016

da sa aj online scanner cez eset skus to

miinka3333
autor
14. mar 2016

@lorela a su celkom v pohode nie?

miinka3333
autor
14. mar 2016

@volavka4 dakujem

lorela
15. mar 2016

@miinka3333 Áno, sú. A to je fajn 🙂

volavka4
17. apr 2016

@miinka3333 skusila si? naslo nieco ci nie? ja som viackrat mala podozrenie ze sa mi niekto zabural ale nikdy mi nic nenaslo

miinka3333
autor
17. apr 2016

@volavka4 áno precistla som to a napísalo mi,ze 388 trojskych konov. Od vtedy je to dobre. Ale cistim to pravidelne. Tak fakt ďakujem za radu 😋

volavka4
2. máj 2016

@miinka3333 prosim? co si, to vazne? 😖 ja by som si tiez mala precistit pc pretoze nejako pmrzne poslednu dobu, tozvie ci tiez tam nejakych ponikov nebudem mat

miinka3333
autor
2. máj 2016

@volavka4 je to mozne. ja to fakt robim teraz pravidelne. mne uz napriklad sekali aj videa z archivu, napriklad farma atd... nic neslo a behala mi tu mys len tak a kopirovalo mi to text na fb co som napisala do chatu kamaratke, tak to otvorilo ineho cloveka, skopirovalo to do spravy druhemu a takto sa to so mnou hralo. ale teraz to uz uplne prestalo. no len, fakt to robim raz za tyzden.

volavka4
9. máj 2016

@miinka3333 ja som si tiez teraz cez vikend dala ceknut pc, ze co to povie a tie sa mi tam par konov motalo. To je fakt na nervy, clovek si mysli ze fotky a veci co ma vo svojom pc su v bezpeci ale ani zdaleka zrejme. Budem to musiet aj ja robit castejsie, snad to pomoze 🙂