Ahojte zienky, zhanam si noveho doktora v okoli L. Mikulas, nakolko moj stary prestal ordinovat.. mate nejakeho favorita/prip. recenzie na konkretnych? Dakujem dopredu vsetkym 🙂
@vieronika14 tak to ti verim .. a v LM nepoznas nejakeho dobreho? mam mensi problem a potrebovala by som dost surne ku nejakemu zajst.. :/
@vieronika14 len zas RK mi je uz trosku daleko nakolko nie som priamo z LM ale okolia..
Ja už desať rokov chodím aj so sestrou k MUDr. Boďovi a sme spokojné, nikdy nemal s ničím problém, vždy pomohol a aj teraz keď sme obe v zahraničí vychádza nám maximálne v ústrety
@lubik1211 Luníček má ordináciu v Ružomberku aj v Liptovskom Mikuláši. Má stránku, kde má všetko pekne rozpísané kde je kedy. Ja k nemu chodím a som veľmi spokojná... Mňa zobral ako novú pacientku v decembri, myslím že stále berie nové pacientky...
Skús si mrknúť, ku komu patríš, lebo skoro všetci majú plno. Z nových chvália dr. Čigášovú v poliklinike, skús..
Ak je to ešte aktuálne, tiež môžem odporučiť p. doktorku Čigášovú. Ja som s ňou veľmi spokojná a aj p. sestrička je väčšinou milá, ochotná.
Lunicek Ja ho mam v Rk a som nešťastná, že musím nájsť iného kvôli sťahovaniu.
Má aj objednávanie cez internet