Ahojte mám 13 ročnú dcéru a tá včera za mnou prišla že by chcela robiť gymnastiku. Ide o to že z gymnastiky nevie nič. Ani mlynské kolo ani nič. Neviem či jej to mám dovoliť. Mám pocit že je na to priveľká. Preto by som potrebovala od vás či jej to mám dovoliť alebo nie a či je to bezpečné.
Moj syn je vyslovene sportovy antitalnet a minuly rok chcel chodit na hadzanu, s muzom sme pozreli na seba, ale dovolili sme mu to a veruze sa dost zlepsil, ked hodi loptu ma to taky svih, ze mladsi sym skoro odletel. Urcite je to fajn aspon na to,aby sa hybala
@hana03020302
Jednoznačne...podľa mna je to najlepšia športová príprava, potrenuje ohybnosti flexibilitu, držanie tela atd
A preco by si hej to nemala dovoliť? Akýkoľvek šport je lepší ako poflakovanie sa s kamoškami, fajčenie za panelákom a vysedávanie za počítačom
Na olympiádu uz asi nepojde, ale nieco sa naučí ;)
Gymnastika je skvela, zlepší si držanie tela, spevnie, nemusi drzat nezmyselne diéty s bude mat peknu postavu
13 rocna nevie mlynské kolo? Hm, davno si ju to mala naucit a nie pytat sa ci mas decko podporiť v športe
@hana03020302 vacsinou davaju uz aj skusobne hodiny,alebo platbu po castiach prvy trimster prave preto ak by sa deti rozmysleli..prihlas ju a ona ti sama povie ci ju to casom bavi alebo nie..my sme chodili ale u nas neuspech,nasli sme sa v inom sporte..treba skusat
Osobne si myslím, že nie je neskoro, prečo by aj malo byť. To, že to teraz nevie predsa len neznamená, že sa to už nikdy nemôže naučiť. A vieš, mala si ju to naučiť ty, nie?
Pretekárka a reprezentantka z gymnastiky z nej už nebude. Našli ste v okolí nejakú rekreačnú alebo športovú gymnastiku? Samozrejme nech na ňu chodí. Veľmi sa jej zlepší postavenie a držanie tela, bude ohybnejšia a zvýši sa jej sebavedomie. Daj vedieť ako sa vám páčilo na prvej hodine.
Prosim Vás gymnastika okolie tvrdošín??
Ahoj môžeš sa pridať do novej skupiny o gymnastike
https://www.modrykonik.sk/group/11514/
@hana03020302 a prečo by si jej to dovoliť nemala? Buď rada, že má záujem sa hýbať. Vrcholová gymnastka z nej nebude, to fakt mala začať v 4-5 rokoch, ale na všeobecný rozvoj svalstva je to úplne super. A bezpečné to je, určite nebude robiť saltá a kadečo hneď na začiatku, k tomu sa treba prepracovať.