Ahojte,rada by som spoznala ludi,ktori prekonali Guillain Barre syndrom. Ako ste to zvladli. Ako sa mate teraz a mozno aj ine☺
Ahojte všetkých vás pozvizam do mojej skupiny na Facebooku ktorá sa volá guillain barrého syndróm Slováci možno si tam navzájom pomôžeme aby sme tu chorobu prekonavali ľahšie, podelime sa spolu o všetky zle aj dobre skúsenosti stou zaketnou chorobou tak prosím pridajte sa ku mne a nebuďte sami stou chorobou
@pgaba nechodíme už nikam, v kúpeľoch sme ani neboli, zrušila som to. Na rehabilitácie už tiež nechodíme, len na pohybové krúžky so zdravými deťmi. Ma sa super, akurát reflexy na nožickach nie sú ešte 100% obnovené, to chce čas a je šanca, že sa niekedy objavia. Strach mám iba z toho, že sa to môže vratit, to nieje vylúčené. A tvoja dcérka?
@mimi27712 dcerka v celku fajn. Nas priamo z nemocnice v r.2020 presunuli do kupelov lebo nemala rovnovahu aj ked sa na 11ty den po jyske postavila na nohy. A odvtedy sme boli este 2x v kupeloch. Ideme bud.tyzden na kontrolu k neurologicke a uvidim co povie. Tiez povedali,ze svalstvo a reflexy potrebuje cas. Chodi v pohode ked je unavena viac captavo ale chodi druhy rok na mazoret.kruzok.
Podla akych vysledkov zistili ze mate tento syndrom?
Kukunkav.... Ahoj môj priateľ ju má práve teraz mohli by sme sa spojiť prosím vás rada by som sa niečo potitala ďakujem