Ahojte. V sobotu ideme na grilovačku. Chcela som urobiť sviežu nepečenú tortu (piskotky, biely jogurt, ovocie), avšak neviem či mám... svokra dala urobiť makový a citrónový cheesecake (pol na pol) + nejakú tortu... ale cheesecake mi príde v tomto teple a ešte po grilovanom masku zbytocne ťažký... ocenila by som niečo sviezejsie... ale bojím sa že zbytocne prinesiem další kolac a nakoniec si ho aj odnesiem zas domov lebo ona je schopna strčiť mi ho do auta keď sa nedoje😃 a proste to by bol trapas, radšej nedonesiem nič... bude nás tam osem a aj tak si každý da len po jednom kúsku, a to určite z tých jej koláčov lebo ona organizuje party... ja som len chcela byt slušná... chcela som sa s ňou dohodnúť nech ona zabezpečí masko a tak a ja zabezpečím sladké a nejaké slané mlsky... ale ona už dala objednať koláče v cukrárni... poraďte... mám niečo brat alebo kaslat na to?
@satanca tak zober piva,vino,nanuky.Urcite by som nesla s prazdnymi rukami🤔
@snowflake07 presne toto , radler, pivo, nanuky, kupit skatulu s cornettom. Ked sa nezje tak vydrzi
To tam vsetko bude. Pitia plno, zelenina, melón.. povedala že vsetko zabezpečí.. a navyše my mame vyzdvihnúť zajtra tie jej koláče a priniesť ich tam, tak mi príde debilne niesť tie jej koláče a ešte aj svoj
@satanca ak su kolace objednane, tak naco chces niest dalsie?
U nás niečo takéto zväčša organizujem ja.. mne svokra vždy prinesie jej pagáče a cesnakace a tri druhy štrúdle.. ona pečie úžasne, takže každý si vždy dá.. čo som si všimla, vždy sa zje viac slaného ako sladkého, keď tam už budú cheesecaky, tak by som radšej napiekla čosi slané..
Tak keď organizuje grilovačku, tak jasne že tam bude vsetko, lebo to zabezpečí ten, kto pozýva. Ale slušnosť káže niečo priniesť... len ja neviem, že čo... keď tam bude vsetko...
@veronikaszabova lebo slušnosť? ty chodis na grilovačky s prázdnymi rukami???
@satanca tak ked nechces tam ist ani s melonom ani s vinom ani s nicim,tak naco sa pytas?Poviem ti to takto.Chod tam,dobre sa "nazer""nieco si daj nabalit nech nevaris na druhy den a chod domov.Asi len toto chces pocut.
@snowflake07 V kazdej jednej diskusii sa presviedčam, ake sú niektore zeny primitivne a neslušne. Ja priniesť chcem, ale poznám ju, bude tam všetkého nad hlavu a ja nechcem traposit že položím niečo na stol, nikto sa toho ani nedotkne lebo sa budú jesť veci čo pripravil organizátor party a potom mi to nabali naspäť domov. Už týždeň premýšľam čo prinesiem, písala som že som sa s ňou aj chcela dohodnúť, ale už vsetko zabezpečila a objednala pred 2 týždňami... Takéto primitivne zmýšľanie ako si opísala ja nemam, ale ty asi áno - veď podľa seba súdim teba. Alkohol tam pit nikto nebude a melón určite zabezpečia, aj keď pochybujem že ho niekto bude jesť, každý sa preje už z masa a koláčov, veď v tomto teple ani nechuti jesť...
Gyros salat urob k masku 🥰 mnaaamka
@satanca nie nechodim. Ale neberiem to, co viem, ze tam bude. Este ked ich tam aj mas doniest ty.
@veronikaszabova lenže tam bude vsetko. Čiže čokoľvek donesiem tak to tam už bude
@satanca tak prines niečo trvanlivé - chipse, tyčinky, čokoládu, víno a podobne... Poprípade jej prines nejaký kvet ako pozornosť
nejaku dobru bonbonieru...cokolady....
@satanca nikto ti nekaze aby si kupovala veci ktore treba zjest hned.Ked donesies vino ,tak ho odlozi a raz niekomu podaruje.Vies kolko dostavam alkoholu na sviatky a vobec nepijem?Ked idem ja niekde,tak chytim flasu a ako mi dobre padne,ze mam.Nakup mrazene drene.Ked tam budu deti,tak si daju a kde nie,tak leto je pred nami.Kup kavu hocico.Nic co pisali baby ti nie je dobre.Tak ked nechces brat nic,tak neber.
@snowflake07 lenže ja chcem priniesť niečo čo sa na grilovačke použije a každému bude chutit. A nie blbosť čo drbne do Police a o mesiac podaruje kolegyni na meniny... som trosku kreativnejsia
a co tak kysnuty kolac,strudla
Urobím tu smotanovu tortu a niečo slané, a vezmem jej pekný kvietok v kvetináči. Ďakujem za normálne reakcie, a zvyšným zenam odporúčam kurz slušného správania 🙂
a čo tak upiecť dobrý kváskový chlebík?
@satanca kreativna 😂😂😂no uz len nejake slane chipsy a dalsi kolac ktory si nechcela robit,ze toho bude je kreativne.Teraz ti pisu,zober ryby sampiony,encian..to mozno nebude
@satanca zeleninovy salat? Zmrzlinu? Malinovky?