Google play a sony xperia

miskacharly
22. jún 2015

Mam Sony Xperiu a nejde mi nic stiahnut z google play.ked chcem nieco instalovat, hore v liste vyskoci zlty vykricnik a vypise,ze chyba a nejake pismena.poradi niekto?

stary_ujco
23. jún 2015

Budeme hádať, čo asi telefón píše... Chyba a dajaké písmená.

sissy27
23. jún 2015

@miskacharly skús tie písmená prečítať a budeš vedieť... ale tipovala by som to na chybu pripojenia k sieti alebo nedostatok pamäte...

miskacharly
autor
23. jún 2015

@sissy27 potom som sa tam skusala cez internet dostat a vypisalo mi,ze telefon nedovoli s nikadial stahovat iba s android marketu.uz som v nastaveniach presla vsetko ale nic take som nenasla.ten mobil mam len odvcera.

stary_ujco
23. jún 2015

Daj ho do ruky dakomu, kto ma sajnu ako to funguje. Lebo podla toho co tu pises, nemas ani tusenia co vlastne chces a uz toboz nemas tusenia, co to vlastne od teba chce.

miskacharly
autor
24. jún 2015

@stary_ujco tak to ty si asi nechapavy.lebo som potom pisala,ze kde sa to nastavuje aby som mohla stahovat zo vsadial a nie len z android marketu.ked sa nevyznas do toho mobilu,tak nereaguj a nehraj tu nejakeho experta na mobily.

stary_ujco
24. jún 2015

Urážať sa môžeš, ale stále trvám na tom, že splietas piate cez deviate. Teraz si začala s inštaláciou apk z iných zdrojov ako z oficiálneho marketu. Tvoja pôvodná otazka bola na problém s Google play, ktorý si sa ani neunuvala prepísať. Zrazu sa dozviem, že vlastne hľadáš nastavenie a ja sa vraj do telefónov nevyznám. Dobre, nevyznám, keď na tom trvas. Trap sa s tým ďalej a rozdavaj múdre reči, ktoré tvoj problém nevyriešia . Aj tak sa na 99.99 percenta len pokusas nainštalovať ukradnutý software, tak načo ta v tom ešte budemaj podporovať. Prajem úspešne strávený večer nad hľadaním toho zaskrtavataka, keď ho teda vlastne hľadáš....

miskacharly
autor
25. jún 2015

Ja sa urazam? 😀 nesnazim sa nainstalovat nic ukradnute.ten google play som myslela obchod play.do telefonov a pc sa moc nevyznam,priznavam.ak som tam popisala blbosti,tak sa ospravedlnujem.ak mi viegs poradit,tak mi prosim ta povedz kde to mam najst.android market ani neviem co je a chcem stahovat z obchodu play,ale mi to nedovoli.