Mam Sony Xperiu a nejde mi nic stiahnut z google play.ked chcem nieco instalovat, hore v liste vyskoci zlty vykricnik a vypise,ze chyba a nejake pismena.poradi niekto?
@miskacharly skús tie písmená prečítať a budeš vedieť... ale tipovala by som to na chybu pripojenia k sieti alebo nedostatok pamäte...
@sissy27 potom som sa tam skusala cez internet dostat a vypisalo mi,ze telefon nedovoli s nikadial stahovat iba s android marketu.uz som v nastaveniach presla vsetko ale nic take som nenasla.ten mobil mam len odvcera.
Daj ho do ruky dakomu, kto ma sajnu ako to funguje. Lebo podla toho co tu pises, nemas ani tusenia co vlastne chces a uz toboz nemas tusenia, co to vlastne od teba chce.
@stary_ujco tak to ty si asi nechapavy.lebo som potom pisala,ze kde sa to nastavuje aby som mohla stahovat zo vsadial a nie len z android marketu.ked sa nevyznas do toho mobilu,tak nereaguj a nehraj tu nejakeho experta na mobily.
Urážať sa môžeš, ale stále trvám na tom, že splietas piate cez deviate. Teraz si začala s inštaláciou apk z iných zdrojov ako z oficiálneho marketu. Tvoja pôvodná otazka bola na problém s Google play, ktorý si sa ani neunuvala prepísať. Zrazu sa dozviem, že vlastne hľadáš nastavenie a ja sa vraj do telefónov nevyznám. Dobre, nevyznám, keď na tom trvas. Trap sa s tým ďalej a rozdavaj múdre reči, ktoré tvoj problém nevyriešia . Aj tak sa na 99.99 percenta len pokusas nainštalovať ukradnutý software, tak načo ta v tom ešte budemaj podporovať. Prajem úspešne strávený večer nad hľadaním toho zaskrtavataka, keď ho teda vlastne hľadáš....
Ja sa urazam? 😀 nesnazim sa nainstalovat nic ukradnute.ten google play som myslela obchod play.do telefonov a pc sa moc nevyznam,priznavam.ak som tam popisala blbosti,tak sa ospravedlnujem.ak mi viegs poradit,tak mi prosim ta povedz kde to mam najst.android market ani neviem co je a chcem stahovat z obchodu play,ale mi to nedovoli.
Budeme hádať, čo asi telefón píše... Chyba a dajaké písmená.