Genesis online second hand

27. mar 2024

Nakupuje tam niekto? Ake mate skusenosti? Čo pozeram su tam veľmi nizke ceny.

natalia912
28. mar 2024

Ja...často😁 úžasný obchod kde nakupim za pár drobných 🤷

autor
29. mar 2024

@natalia912 Ako som pozerala su tam veľmi nizke ceny keď porovnam oproti remix online sekac..Oblečko je ok v takom stave ako na foto? Nestalo sa že niečo prišlo poškodene?

natalia912
29. mar 2024

Nie🙂 nikdy neprišlo nič poškodené(gombík, zips, vždy všetko ok), oblečenie krásne, skoro ako nové...naozaj sa nemôžem sťažovať

totatimeka
29. mar 2024

Už som tam aj posielala veci aj objednávala a všetko prišlo ok 😉

barcanka
1. apr 2024

Tak ja som mala asi smolu, mám úplne opačnú skúsenosť. Objednala som si tri veci, všetky sú mi nanič. Top ktorý mal silónové priehľadné rukávy by bol super, keby presne v prostriedku pravého rukáva nemal 3 diery vedľa seba. Šaty mali celú pravú stranu pozaťahovanú - asi v mieste ako sa nosila kabelka, je to aj veľkosťou ako kabelka, tak sa to nedá nijako zamaskovať. A druhé šaty, ktoré síce boli bezchybné sú mi malé, nakoľko na stránke v popise bola udaná veľkosť L, no na štítku na šatách bolo M.
Takže ja mám s Genesisom online zlú skúsenosť.

minesasubu
2. apr 2024

@barcanka tovar sa dá vrátiť do niekoľkých dní ak je nespokojnosť

minesasubu
2. apr 2024

Ja posielam aj nakupujem a všetko super

barcanka
3. apr 2024

áno, tovar sa síce dá vrátiť, ale keďže som platila aj kreditmi ktoré som mala za poslané veci, tak tie sa nevracajú. Takže ja by som síce poslala tovar späť, no nič by som tým nezískala, nakoľko kredity mi späť nepripísali. To som si overila predtým, než som chcela tovar vrátiť. Vracajú sa len peniaze.