Gély na pranie a aviváže

14. sep 2020

Ahojte dajte tipy na gély na pranie s ktorými ste naozaj spokojné hlavne na biele prádlo ktoré aj naozaj operie a aj farebné. Niektoré sú hrozné, operiem a fľaky zostávajú a to nie sú ani žiadne výrazné tmavé fľaky 😒 dajte tipy aj na aviváž ktorá prádlo prevonia, napr ja keď dávam momentálne Silan, absolútne nevonia či dám menej či viac. Ďakujem.

lenuliatko84
14. sep 2020

Ariel na biele a persil na farebne.avivaz nepouzivam,je nezdrava.vsetko je krasne oprate

pribinak
14. sep 2020

V Rakúsku kupujem prášok alebo gél Ariel. Som spokojná, operuje to fľaky, neťahá farby, biela je biela. Avivaz nepoužívam vôbec.

iriska13
14. sep 2020

...roky rokuce som používala prach na pranie Bonux a dcerka ma presvedčila na kapsule Persil...su úžasné.....odvtedy nič iné nepoužívam...a netreba ani avivaž, čo pradlo tak krásne vonia....

diaalex
14. sep 2020

Periem v Coccolino a tiež aj avivaz mám a super 🙂

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaya7
14. sep 2020

Mám odskúšané 70% z rakúska značiek. Ale musím povedať že najlepšie je česká značka JELEN a pre deti JELÍNEK. Je to z mydla EKO a naozaj perie a voni úžasne. A Avivaž FROSCH

jaya7
14. sep 2020

@lenuliatko84 Kupuj FROSCH a nemusíš riešiť či je nezdravé

zuzanka.zuzu
14. sep 2020

prečo je téma o pracích práškoch anonymná? to je také intímne? 😲

sonkamirka
14. sep 2020

Mne casto po vyprati pradlo nevonalo,resp.smrdelo. pracku som viackrat cistila s octom,savom na 90ke,nepomohlo. Tak som zacala davat dvojitu davku prachu a dvojitu davku avivaze coccolino happy yelow...krasne a dlho vonia

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuliatko84
14. sep 2020

@jaya7 avivaze nemam rada a frosch pouzivam na celu domacnost,ale tieto pracie gely mam rada a ostanem pri nich.

kofolala
14. sep 2020

Kupujem podľa toho čo je v akcí v 101 drogerí 😁, aviváž striedam stále Silan alebo Cocolino a nikdy mi nič veru nesmrdelo ,všetko pekne vonia.

balint83
14. sep 2020

baby skúste olejceky vonavy domov garantujem ze uz avivaze nekupite

pupavocka101
15. sep 2020

persil a cocolino, ale teraz mam doma, co mi asi dva mesiace dozadu kupil kamoskin muz avivaz v Nemecku a som pozerala, ze je ovela hustejsia ako ta, co som si kupila tu, tak mam pocit, ze si aj gel zacnem davat tak kupovat

mirage
15. sep 2020

@sonkamirka len dvojita davka prachu aj avivaze je nesetrna k prirode, pokozke, zdraviu aj k penazenke.

evita68
15. sep 2020

ja používam roky pracie prostriedky z Eurony.. super na fľaky, biele vyperie do biela.. fakt odporúčam

marianeta
15. sep 2020

Naše prášky už nekupujem..Na biele kupujem Ariel v Rakúsku. Prádlo je bielunke a odperie škvrny aj pri 30 a krásne voni..Aviváž nepoužívam vôbec..Jednak mi smrdia a za druhé znášajú a zasmraduju práčku a to platí aj o gelovych praskoch.

kikuska111
30. sep 2020

Perwoll refresh a dezinfekcia na pradlo

martinkamartinko1
22. dec 2022

Presilovky kapsule a lenor modry granule vonia dlho aj po neprati

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
22. dec 2022

Persil alebo ariel prach kapsule aj tekuty.avivaz uz nedavam.teraz.sa.mi velmi pacia ariel kapsulky na cierne nadherne vonaju..
Flaky neostavaju ze je zly prostriedok ale ze nie je pouzity spravny program a spravna teplota.